Menci..menci..menci...
ee tak faham tul aku dgn si berukben aku ni... apahal le lembab benonya...
aku duk tgh bandar seh... line nak dapat satu bar pun susah... asyik searching tak sudahnya... menci tul aku.....

dgr sini wahai CELCOM... kalo ceo ko ke.. pengurus ko ker... staff ko ke yg tgh baca blog aku ni.. tolong-tolong le masukkan dalam meeting teknikal korang.. pasal line berukben kat saujana impian kajang ni...

bila aku call CELCOM nak complain pun payah... apa kejadahnya...

promosi bukan main lagi... tapi perkhidmatan hampeh.... ee buat darah aku naik je bulan-bulan posa ni tau....

Posted by Diarihatiku1976 on Sunday, August 22, 2010
categories:

4 comments

  1. sz | m.s.s Says:
  2. oo k ina d saujana impian ye, saya di saujana utama ;p
    zaman berukben sy dah berlalu, tu pun jenuh gak menunggu psg streamyx...huhuhu
    kira sapa yg guna bb tu mmg perlukan kesabaran sgt tinggiiii

     
  3. kak mas Says:
  4. memang... bole kena darah tinggi guna celcom broadband ni. x berbaloi langsung.. abes kontrek jer terus terminate masuk streamyx.

     
  5. Puteri Satu Says:
  6. aik langgan berukban ke ko...??? klu ko dok ampang ke.. Kg baru ke... Damansara ke... bolehla ko pakai beruk ni Na.. tapi klu ko dok luar dari KL... memang ko silap langkahla bela beruk...

     
  7. gnelah maxis broadband.. setakat nie nurul gne ok je.. line pon ok.. kadang2 dlam kete pon leh on9...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS