Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua....
Hari ni hatiku berbunga-bunga keriangan....
Horeeeeyyyyyyyy.............



Awalnya aku sampai pagi ni....
bulan lepas... punch card aku asyik merah..merah..merah....
tapi ......
bulan ni.. nampaknya aku akan kembali seperti biasa...
seawal jam 6.50 pagi aku dah terpacak kat opis....

En Hubby sampai tunggu aku dalam keter ...
sementara budak PAR aku datang bukak pintu....
wahhhh... sayangnya laki aku pada aku....
selalunya dia berhenti tepi jalan jer...
kali ni siap hantar depan lobi utama koooooo........
bahaya katanya...
opis aku kan black area..
mat penagih byk lepak...
sbb tu En hubby aku hantar sampai depan lobi....

yang best kan...
pak guard tu tgk jer aku salam tangan dan berkucup-kucupan...
huhuhuhu.........
pepagi pak guard dah terangsang ekkk.....
sorry pak guard.........
nak buat camner.. dah memang itu aksi aku setiap pagi nak gi kejer...
6 thn dah aku buat....aahahksss......

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, February 3, 2010
categories:

6 comments

  1. kul 7??awalnye...
    zuris still lagi atas katil time tu ;P

     
  2. erkkk awainya 6.50...kelam lagi woooooo....

     
  3. Suliana Says:
  4. fuiyyoo..relax la kak, dah laki bini, tak pe..hehe..kalau budak2 remaja tu, memang nak kena sebat..huhu

     
  5. Delimasari Says:
  6. bagus22 INA, hilang dosa22 kte tiap22 hari bersalam
    pak guard plak terangsang yerkkk..... kelakar INA ni....

     
  7. Amboi kak..bukan main pagi lagi dah terpacak depan office..kita ni kul 7.30 baru terpisat2 bgn tido…hahaha~

     
  8. Erin Rashid Says:
  9. pak guard cuci mata plak
    tgk free show ye akak..?
    hehehe

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS