Actually aku nak ngadu ler ngan korang..
kisah En Hubby aku ni...
barulah aku tahu perangai dia..
tak tahulah nak di kata perangai buruk..
atau perangai baik hati dia...

Sapa yg kenal dan mengikuti kisah aku kat blog ni..
tahulah kan .. En hubby aku kejer per...

tapi bagi yg tak tahu tu...
tak kuasa dah aku gali kubur cari N3 lama...
korang gali ler sendiri.. ahahkss....

Sabtu lepas aku ikut En Hubby aku gi satu program dia...
Program sempena Tahun Baru Cina akan datang ni....
masa last majlis tu..
dapatlah dia satu bakul besar penuh dengan Buah-buahan...
masa tu hati aku dah berbunga-bunga dah...
dalam hati dok mikir...
syukur ler.. takyah aku beli buah minggu ni...

Sekali tu uollsss....
masa nak balik tu dia letak buah tu atas meja...
aku suruh dia bawak balik...
aku kata ...
yang... amiklah bakul tu....
buah dalam tu beri sikit kat staff sayang yg kejer masa tu....

dia plak jawab..
ehhh.. takpe... beri je semua... cian they all kejer...
lor....
aku pun ckp..Ehhh... buat per bagi semua... amiklah bawak balik....
honey nak gak....

alah.. honey ni... takpe.. beri jer.... ayang selalu dapat ...
apa? selalu dapat?
mana ada... tak bawak balik pun?

alah... buat per honey.... berilah they all yg kejer tu...
kita nak.... beli jer lahhh...

peerrggghhh..... angin satu badan aku dgr ko....
rupanya selalu dapat....

pastu kan... aku dah start buat muka cuka dah...
last-last dia amik gak bakul buah tu...
dia pelawa staf-staf dia...
amiklah gak they all buah tu...
balancenya dia bawak balik....

aaaaa... tahu pun nak bawak balik....
dah sampai rumah.. tahu plak dia nak makan buah tu...

tapiiiiiiiiiiiiiii..............
tak settle lagi citer aku ni...............
ingatkan dah jadi ler hak aku buah-buahan sebakul tu..........
rupanya...............

esoknya pepagi nak gi kejer.......
sakan dia kutip buah-buah dalam bakul tu masuk paper bag...
tetiba aku tgk kat kerusi belakang ada paper beg isi buah aku....
adohaiiii.. laki aku ni...........
tetap dia nak beri staff dia.............

kalo dia tinggalkan sikit takpe...
habis diangkutnya semua ko.........
pastu boleh plak dia kata buah takleh simpan lama
nanti lembam.
boleh gitu..........

isshhhhh.... menyirap darah aku............

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, February 11, 2010
categories:

12 comments

  1. ~ain Says:
  2. heheh.. pemurah hubby akak ye.. takpe, semoga Allah balas dengan rezeki yang mencurah-curah!

     
  3. iedaLUVsham Says:
  4. sabo2, ehehe!! :)

     
  5. iNa Says:
  6. hehe..pemurah hubby akak ni..
    moga rezeki akk n hubby pun murah2 slalu.. :)

     
  7. hehehehe...sangat perlu menyabarrkan diri kak.. :)

     
  8. RiEz Says:
  9. huhuu pemurah takper kak..nanti rezeki pon senang masuk...

     
  10. Ibuhani Says:
  11. baguslah cam tu....tanda dia seorg yg pemurah. Murah rezeki :)

     
  12. PuteriSatu Says:
  13. berapa orang staf laki ko ek???? 10 orang ke?

     
  14. bagus la kak..pemurah..nnt rezeki pon murah nak masuk tau

     
  15. hehehe.. ikhlaskan aje akak.

    muleh tumpang pahal skali..
    hehehehe...

     
  16. AyunasiA Says:
  17. ni bukan pemurah ke tak, integriti tu kak...

     
  18. lily lotus Says:
  19. takpe. gi giant beli 5 kotak terus :D

     
  20. Delimasari Says:
  21. ADEI == sama cite ngan pakwe kakak le...
    boleh plak sendiri nk mkn kte kena beli....mmg trajedis

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS