Kalo ada sesiapa yg ada sedara ke..
adik ke... anak ke.... atau bf dan gf kan........
yg amik STPM thn lepas ..
so boleh lah amik resultnya pada 25hb Februari 2010 (khamis )..

Ewah-ewah... sure berdebar-debar kan....
aku dulu .. time nak amik result..
jantung ni mcm nak terkeluar dari dada...
dup..dap..dup..dap....

usahkan exam..
kalo temuduga pun gitu...
kelakar...

Tapi best aar sekarang...
result dah boleh tgk kat web site jer
tak pun sms jer ke kat Majlis Peperiksaan Malaysia...
mudah kan...
kalo kantoi pun...
takde ler malu sgt...
ahaahksss.....

kalo aku dulu... pepagi dah ramai orang...
memang takleh nak ngelak...
ada jer yg datang nak tgk result..
nyampah... tak suke tau....

so.. maklumat lanjut korang layarilah web MPM ni http://mpm.edu.my

Posted by Diarihatiku1976 on Saturday, February 20, 2010
categories:

5 comments

  1. {lumut} Says:
  2. kalau exam mmg berdebar gile..kluar result plak rse cm ape je,...
    lumrah2..=)

     
  3. kakngah Says:
  4. ye la.. zmn kite dedolu pepagi dh terpacak kt sklh nk amik result. zmn skrg, sume d hujung jr sajok!

     
  5. Erin Rashid Says:
  6. saya kalo nk exam
    sume tak lalu masuk mulut
    mkn, minum
    sbb takut time exam ada nk terkucil or terberak!
    hahaha

     
  7. lily lotus Says:
  8. time nak amik result lagi ketaq dari time nak seat exam..huhu

     
  9. aNIe Says:
  10. Sekejap je dah nak kluar result ye...anak sedara akak ada yang mengambil STPM ni...sure berdebar2 dia nak pi tengok...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS