Lately ni.. aku rasa panas jer...
pagi panas.. tghari confirm lah panas.. malam panas....
seharian memang panas je aku rasa...

selalu pagi-pagi mandi sejuk.. tapi la ni.. pepagi air paip dah panas..
camner tu...
tengahari plak... air paip panas yg amat...
setakat nak cebuk lepas kencing....
habis mati kuman...
kena air hangat-hangat kepanasan...

malam plak bila aku tido.. asyik terjaga jer...
gelisah takleh tido...
sampaikan aku tido bogel...
pastu bila terjaga ..
boleh aku masuk dalam bilik air..
basah-basahkan air kat badan.. then sambung tido...
giler kan...

umah aku dah ler takder aircond...
rasa mcm malam tu gak aku nak gi jumpa cina aircond
suruh pasang aircond.. aahahsskkkk...

perubahan cuaca yang teruk sedang berlaku...
aku baca paper dan tgk tv..
ada berita kisah perubahan cuaca ni....
sampai besi keretapi pun boleh bengkok...
punya ler panas kan...

fuhhh... mencabar tul.....
jgn kemarau sudahhhh.......
mujurlah... semalam hujan turun dengan lebatnya.......
kurang sikit kepanasannya....
tido pun... lena sikit...
harap-harap.. hujan turun lagi lah hari ni....

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, February 18, 2010
categories:

16 comments

  1. mama_umar Says:
  2. yeeee..kt tmpt kije aku kt nilai ni pon panass jugak,nk kuor g giant pon malass

     
  3. AyunasiA Says:
  4. pagi td ckp kat suami, syukur kita psg ekon siap2 aritu ek? tido pon nyaman je. opis sy yg kerosakan ekon ni boleh plak sejuk time2 isu pemanasan global ni. pelik betul.

     
  5. ppb_ppkp Says:
  6. kat perlis ni lagi panas akak..fuhhh..serius....perlis kan paling panas pernah catat 42 darjah celcius...
    mujur imah dah pasang aircond thn pas..uhhuuh..tapi masih panas gak..

     
  7. Delimasari Says:
  8. mmg panas skrg INA === dlm tdo badan leh berpeluh sokmo...
    hehehehe =

     
  9. ~ain Says:
  10. masa panas2 ginilah kak cina ekon byk bisnes.. heheh

    banyakkan minum air, dan jaga kesihatan....

     
  11. Sz Says:
  12. btol3 kak...mmg sgt panas..hari tu blk muo mmg terasa bahangnya, kat umah mertua ni melaka di atas bukit pun selalunya sejuk kejung malam2 terasa hangat...konpemmm mmg panazzzz

    ~mama|sarah|syimir~

     
  13. rasp Says:
  14. mmg skarang nie panas lah sis...
    tapi syukur, semalam hujan kan :)

     
  15. ArELeEz Says:
  16. same la.. kat sini pon panas m'canak2! huu..

     
  17. Miss Nurul Says:
  18. yups btol..panas melampau2 skrg ni...sabar jela kan..

     
  19. ha ah...alhamdulillah semalam hujan..

     
  20. ya lah..panas skit lanih..pasang kipas byk2..

     
  21. salam...saya selalu tadah air simpan untuk mandi tengah hari...air paip mmg panas....

     
  22. Mak Su Says:
  23. Lega juga rasanya, semalam ada hujan :), alhamdulillah

     
  24. Erin Rashid Says:
  25. saya perasan rasa panas bile
    saya tunggu dlm kete dgn si kecik
    then suami pegi bayar utk isi myk
    masa tuh nmpk camimi berpeluh2
    dan saya apa lagi!
    mcm dh kuyup
    rasanye b4 this tak pernah gitu!

     
  26. Elyn Says:
  27. salam.... haah cuaca panas teruk skang ni. agaknyer cine airkond tengah kaya raya skang ni sebab ramai carik die kekekek

     
  28. musim panas cenggini...minum air masak @ air mineral suling tu byk2..
    Tp masalahnya...minum byk...asek nk gi kencing aje, hehe..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS