Hari ni Genap 7 hari treatment aku....
fuh !!!!!!!!!! lagi 7 hari aku kena tunggu....
mcm kena tunggu satu tahun...

semalam aku diserang satu penyakit yg entah apa-apa...
pinggang aku sakit mcm nak terberak ada.. terkencing ada...
tapi yg peliknya perut aku... ari-ari aku... takde plak sakitnya ...
pinggang je sakit ...

Siyessss wehhhh..........
nak bangun takleh.. baring takleh...
jalan takleh.. semua takleh..
tak tahulah adakah ianya normal atau memang aku jer yg kena simtem2 gini...

aku call Dr aku...
dia pesan jgn makan ubat apa-apa...
rehat byk....
sbb takut itu simtem aku.....
katanya ada clien dia yg mcm tu.. ada yg takde apa.. ada yg kena duk wad sampai 3 bulan...
terpulang pada org tu...

risau plak aku dengar nya...
aku ni kalo ikutkan baru 1 minggu...
takkan seminggu dah ada kesannya...

aku plak pikir-pikir agaknya aku salah tido kot...
ataupun urat aku terseliuh masa aku nak bongkok ke apa kan...
tapi aku memang tak perasaan...
tiba-tiba jer sakit yg amat....

semalam aku balik je rumah terus bedebumm atas katil....
nak sembahyang pun takleh ko.. last-last laki aku suruh sembahyang sambil duduk....
tak pernah aku buat sembahyang gitu....
alhamdulillah berjaya gak aku buat...
memang aku risau yg amat....

hari ni.. aku bangun tido ....ok sikit..
walaupun ada sakit-sakit lagi....
ingatkan nak cuti rehat kat rumah...
tapi En Hubby tak beri plak..
dia kata duk umah takde sapa..
nanti kalo apa-apa susah...

Dia takleh cuti.. sbb bulan ni byk cuti dah...
ada kejer urgent dia kena buat..
adohai...
mujur bininya memahami...

harap-haaraplah takde apa-apa yg berlaku....

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, January 28, 2010
categories:

13 comments

  1. SyaNa Says:
  2. jgn jalan byk tau kak..
    take care ye

     
  3. Miss Nurul Says:
  4. insyallah... bykkan bersabar... ada hikmah disebalik segalanya...

     
  5. Salam,
    Akak, agaknya sakit2 tuh tanda2 baby nak jadi kot.. Kalau betul jadi agaknya berbaloi semua sakit2 tu kan???

    Aminnnnn... kita doakan yg terbaik..

     
  6. Shida Says:
  7. hope semuanyer will be ok..byk2 kan rehat yer kak ina..insyaallah..

     
  8. rasp Says:
  9. try to get as much rest as possible ya...
    take care!

     
  10. Ibuhani Says:
  11. jgn lasak2...bykkn rehat sbb org yg susah pregnant kalau nak pregnant mmg rase cam tu.....so jgn byk bergerak tau.....duk diam2 ekk.....smoga smuanya berjln dgn baik n lancar......insyaallah :)

     
  12. Delimasari Says:
  13. banyakan rehat INA

     
  14. @e_da Says:
  15. maybe tu antara tanda2 kot.. mmg ada yg sakit pinggang... takpun sakit breast... mudahan2 ada kak..

     
  16. atty's Says:
  17. rehat banyak2 na..

     
  18. nza Says:
  19. moga cpt sembuh...take care ok...

     
  20. lieyalatif Says:
  21. akak, jage diri kak....jgn melasak...mane tau rezeki akak
    bende tu baru nak melekat....akak byk2 berehat yeak kak...

     
  22. semoga sihat dan sukses...
    Kool dlm semua situasi ye..

     
  23. iNa Says:
  24. jaga diri bebaik kak...
    take care tau...
    rest byk2 ye..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS