korang pasan tak ada ikan kecik kat dalam aquarium aku ni...
tak pasan kot ekk...
sorry ler.. jgn ler marah...

aku malas aarrr nak edit.....
nak bulatkan mana ikan kecik tu....
hari ni aku mcm takde mood plak nak mengedit-edit bagai...
aku main upload je... tak kosa aku dah.........



yg aku peliknya...
tiba-tiba dalam aquarium aku ni ada ikan kecik.. tomei-tomei....
agaknya dia beranak kottttt...........
sbb aku dah lama tak beli ikan........
lagipun ikan ni kecik benonya............

haiii... ikan..ikan........
ko plak yg beranak dulu dari aku ekkk.............

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, January 27, 2010
categories:

9 comments

  1. ~ujicham~ Says:
  2. tak nampak pun yg kecik2.... kena bolat2 kan gak... gigih kak gigih.

     
  3. Erna Says:
  4. tak pe..biarkan ikan dulu..pas ni dah tentu diikuti olih tuan ikan..

     
  5. x lame tuannyer pulak menyusul...mudah-mudahan...amin....ne tau tu tanda2 ko pun nak ikut jejak langkah ikan tu...huhuhu...

     
  6. Aura tu..hehe..

    Semoga itu satu petanda baik utk hang ngan hubby..

     
  7. HasneY Says:
  8. Salam kenal..ikan penuh misteriii

     
  9. iNa Says:
  10. wah..tetibe je ade ikan kecik ni..hehe...
    bagus itu ikan.......

     
  11. Delimasari Says:
  12. ada maksud tu === bagus222

     
  13. Erin Rashid Says:
  14. takpe kak,
    nyawa ikan mcm nih tak pnjg
    sbb tuh dia nk melengkapkan generasi dia

    pasnih gigih la akak buat treatment tu
    leh lumba ikan tuh nnt
    hgehehe jgn mara naa..

     
  15. A.I Says:
  16. ikan2 tu saje nk naikkan semangat kau tu ina..(^_^)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS