Untuk permulaan Tahun 2010 ni
aku nak sambung balik treatment aku..
hampir dua thn aku tinggalkan...

so thn ni aku nak sambung tratment aku..
tapi kali ni aku bertukar di Hospital Serdang plak...
Dulu aku buat kat HUKM..
tapi bukan HUKM tak bagus...
cuma aku nak beralih angin plak..
kebetulan plak...
Dr pakar kat sana sedara aku....
sedara abah aku....

So aku nak cuba ler ngan dia...
aku dah call dia...
dan alhamdulillah dia buat appointment ngan aku pada 19 Jan 2010 ni...
yg benonya ..
aku pun tak kenal dia..
tak pernah nampak muka dia pun..
time dia datang umah aku dulu-dulu aku kecik-kecik...
mana aku nak ingat...

So Tahun ni..
nampaknya aku terikat dengan jadual ubat..
dan jadual appointment Dr plak..
Harap-haraplah 2010 memberi sinar dalam hidup aku...

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, January 7, 2010
categories:

8 comments

  1. LoVEaQshA Says:
  2. Insyallah kak, sama2la kita berusaha!~!
    zura pn da mula start treatment lpas sthun break..!~

    1st appoinment sbtu nie(9hb) kt damansara..!~

     
  3. Ibuhani Says:
  4. gd luck ina......smoga dimakbulkn Allah SWT hajat ina tahun 2010 ni.....

     
  5. rasp Says:
  6. insyaAllah ada rezki u nanti...
    gud luck sis...

     
  7. ppb_ppkp Says:
  8. gud luck kak ina..insyallah..2010 akan memberikan 1 kemanisan buat akak suami isteri..insyallah..chaiyokkkkkkkkkkkkkk

     
  9. fazemy Says:
  10. Usaha tangga kejayaan. Nnti jgn lupa update perkembangan yer. Nak busy body + nak join the club jgk(^_^)

     
  11. SyaNa Says:
  12. chaiiyookkk kak
    semoga ade rezeki akak ye

     
  13. @e_da Says:
  14. kami semua mendoakan.. moga ada rezki tahun ni... jgn putus asa ya...

     
  15. weeda Says:
  16. good luck kak...kita pon berharap untuk dimurahkan "rezeki" yang satu nih.. :)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS