Terima kasih pada member facebook aku...
sbb byk sgt bagi info pasal citer Adnan Sempit..

memang best sgt citer...
lawak sesajo...
dari mula hingga habis memang ketawa berair biji mata...



dan catat sejarah gak..
aku bawak minah ni masuk panggung...
inilah 1st time minah ni masuk panggung...



masa ni dia boleh tanya aku..
nape aku asyik snap gambo jer kemana-mana aku gi...
emm nak ckp pun tak reti...
lelama esok ko tahu gak ler Ct oiiii.........
sekarang aku ckp masuk blog pun..
ko mcm bler jer apa aku terangkan kat ko....
aargghh lantak...
lelama ko akan tahu gak nanti....
sila-silap ko lebih hebat dari akak ko ni....



aaargghh sudah...
nape plak golap gambo ni....
hahahhhaaa.. sajer jer...
gambo golap adalah membuktikan bahawa aku sudah berada didalam panggung.....
ahahhahahahhahha.................



Layazzzzzzzzzz..................

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, January 19, 2010
categories:

7 comments

  1. pB Says:
  2. tengok "old dogs' lakonan John Travolta dengan Robin William pun sedap gak ...
    sarat dengan nasihat

     
  3. PuteriSatu Says:
  4. gambar lembaga pun nak snap ke...?? ahaks....

     
  5. hmm..mesti adik hang tu lepas2 ni sonok dok ngan korang..ngee..

    best ek citer adnan sempit tu?? tgk promot lebih kurang mcm jgn pandang belakang congkak jerk, heeh.
    Tp..kalo hang kata best..gelak dari mula sampai montot nak bangun kuar panggung tu..kira mmg best betul la, ek..

     
  6. lily lotus Says:
  7. tengok trailer dia mmg kelakar habis. nak tengok jugak!

     
  8. Delimasari Says:
  9. kemana22 ngan kamera yerkkk...

     
  10. Erin Rashid Says:
  11. teringin gak nengok
    tapi bilakah?
    cik abg saya dh start ngajor
    tak leh escape!
    huhuuh

     
  12. Shazwani Says:
  13. ramai ckp adnan sempit bes.alahaii.
    nak tgk jgak.malangnye sini takde panggung.hehehe
    nk tgu pirate lah

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS