Alhamdulillah....
aku baru je meng"cash" out kan duit nuffnang aku...
teruja sekejap aku..
walaupun tak banyak mana..
tapi aku puas hati..

sbb.. ianya menjadi kenyataan.....
sebelum ni En Hubby aku puas kutuk aku...
bebel aku kalo aku ngadap blog..
takde faedah katanya...

tapi bila dia tgk cek ni...
terus dia beri lampu hijau untuk aku teruskan...
kalo tak sebelum ni.. bising jer kalo aku amik gambo..

ada gak kawan-kawan aku tanya...
byk ke dpt.... betul2 ke dpt duit. ke tipu.....



betul la korang...walaupun aku baru sekali dapat...
aku tak kisah... kiranya memang tak tipu ler...
memang patut pun aku dapat sikit...
coz aku kan baru menceburi dunia blogging ni...
bukan femes pun...
hit aku.. rating aku sehari pun tak berapa ramai yg jenguk...
takpelah...sikit2 la ... lama-lama jadi bukit....

bagi aku... ini pun dah byk...
banyak la sbb aku bukan org kaya..
ye tak....

Thanks nuffnang....
lepas ni bagi banyak lagi ye..

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, January 7, 2010
categories:

20 comments

  1. fazemy Says:
  2. Wahhh tahniah! tahniah! saya tak pernah cash out duit nuffnang tu. skit sgt..segan klw g cash out. haha

     
  3. @e_da Says:
  4. samala hubby saya dia gelak kalau sy cakap duit nuggnang naik 20sen masa awal2 dulu.. dia kata bertahun la baru dpt.. sekali bila dah banyak baru terbeliak biji matanya nengok.. hehehhe

     
  5. wah....beshnya...lepas banja azie pizza nih ;)bila la azie nak dpt nih...en.hubby pun dok kutuk gak...hahah

     
  6. tahniah....

     
  7. Suliana Says:
  8. berapa angka??tak pe la kak, saya pun nak tunggu seratus baru saya nak cash out.skang ni separuh je baru..hihi

     
  9. Shida Says:
  10. kak ina,shida ni still tak tau macamaner nak reg kat nuffnang tu..huhuhu..

     
  11. al-lavendari Says:
  12. tahniah, saya belum merasa lagi. tak apalah ... yang dulu didahulukan !

     
  13. tahniah kak..

     
  14. afiq Says:
  15. takpe sikit... dripade takde.. hehehe

     
  16. iNa Says:
  17. wah...dh dpt hasil..tahniah..tahniah....

     
  18. A.I Says:
  19. Ina kaya! Ina kaya! (^_^)

    lps ni kumpol lagik dan lagikkk..

    aku dlm usaha nk kumpol smp juta-juta baru aku cash outkan. rasanya bleh ke? ;P aritu cash out pertama aku sebelom raya. lps tu aku kumpolkan je..

     
  20. M@L@ Says:
  21. best nyer... camne eh kalo saya nak buat nuffnang tu...

     
  22. kirana Says:
  23. kite pon dapat cek smlm hehe
    jadik la kan..daripada tak de langsungl...ada gak smthing ..leh baju selai 2 pon jadik la

     
  24. SyaNa Says:
  25. tahniah!!!
    teruskan usaha
    hehehee

     
  26. salam...wow terujanya....

     
  27. AyunasiA Says:
  28. jeles jeles. sy dah boleh cash out, tp mcm malu jek sbb sikit sgt heheh

     
  29. a kl citizen Says:
  30. wah ...tahniah..
    moga bertambah rezeki..

     
  31. Delimasari Says:
  32. tahniah ina SIS lom merasa lg duit nuffnang
    masih senonet --- xtau bla tahun nak dpt.... bagus22 teruskan....

     
  33. Cik Wanie Says:
  34. wah,
    tahniah akk:)
    teruskan berblogging:)

     
  35. bspotgurl Says:
  36. Wahhh, tahniah,,tahniahhh.. dah kaya dah tu..hihik.
    takpe keep it up okay, nanti mesti lagii banyak akan dpt tu

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS