Sebelum ni aku ada publishkan N3 ubat/minyak Habatusaudah..
sebenarnya.. aku bukan jual ubat or minyak tu...
aku just kongsi ngan u all kebaikkan Habatussaudah tu...

bukan per...
kebetulan.. anak saudara aku ada cuba ambil minyak habatusaudah dan madu..
alhamdulillah kebetulan gak dia terus pregnant...
tu yg aku cari kat internet kelebihan-kelebihan habatussaudah ni...

tercabar gak.. mak sedara tak ngandung-ngandung lagi..
anak saudara plak dah on...
tapi dah rezeki kan...
rezeki dia dulu...

so.. itu ler kisahnya...
ingin aku maklumkan sekali lagi disini
"aku bukan jual/pengedar ubat/minyak Habatusaudah"

Harap maklum....

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, January 6, 2010
categories:

2 comments

  1. ppb_ppkp Says:
  2. AKAK...AKAK DAH TRY KE.IMAH PENAH DGR..TAPI XPENAH CUBA.,

     
  3. Delimasari Says:
  4. ada dengar juga, khasiatnya bnyak

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS