wwooowww..... peerggghhhhhhhhh.......... hahhhhh......
sambil nganga mulut.... aaiisskkk....
dah lah Si mak (Normala Shamsuddin) memang dah cantik. Tengok-tengok anak dia, Ruhilla Roslan lagi super duper cantik....itu baru umur 17 tahun tu...masih belajar di Tunku Kursiah College (TKC). Kalau tak silap, bakal amik SPM tahun nie.

aku rasa kan.... kalau si Ruhilla nie lepas habis belajar nanti nak jadi artis...confirm laku gila-gila punya... dah lah muka dia ada ala-ala pelakon Indonesia. .... rasa-rasa dia nanti jadi artis gak mcm mak dia ker.. atau dia nak belajar then jadi kumpulan Profesional....

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, July 6, 2010
categories:

15 comments

  1. hajarus Says:
  2. betul la kak cam adik ngan akak jer kan... sama cantik ;d

     
  3. hajarus Says:
  4. betul la kak cam adik ngan akak jer kan diorang ni... sama cantik ;d

     
  5. hajarus Says:
  6. betul la kak can adik beradik jer diorang ni kan... sama cantik ;d

     
  7. hajarus Says:
  8. sama cantik... betul la kak cam adik beradik jer kan diorang ber2 ni ;d

     
  9. fazemy Says:
  10. Senyuman sama manis.Dasyat arrr..mesti susah ada mak cantik..nak kena menten cantik je slalu.

     
  11. Ain Says:
  12. memang cunn habessss....

    belajar dulu macam lisa surihani tu kan, pastu jadi artis serba boleh....

    hehehe....

     
  13. @e_da Says:
  14. mmg lawo anak n mak ni.. mcm model dah...

     
  15. NaNaJoe Says:
  16. pergh!!!
    cunnye~~
    same2 padan lor..huhu~~
    mmg sebijik~ :)

     
  17. Aleeya Says:
  18. bek la keje jadik P&P heheh, meletop sungguh anak kak mala kita neh hehehe

     
  19. atty's Says:
  20. salam ..lawa sungguh ..anak dia ..mesti ramai yang minat nie ..

     
  21. Elyn Says:
  22. cantik gile kan???

     
  23. A.I Says:
  24. canteknya anak dia!!!

     
  25. Delimasari Says:
  26. yer le INA mcam adik dan kakak!!!!! lawa2222

     
  27. ieda Says:
  28. aah lahhh cunn nyer .. 1st time akak tgk wajah anak dara dia nieh .. sure ramai jejaka kat luar tuhh terleleh2 niehhh heheheheh

     
  29. Cik Wanie Says:
  30. x mcm ibu dan anak,
    mcm adk-beradik plak kan,
    mmg comellah dua beranak nie,
    manis saja:)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS