ok..ok..ok.. sebab dah janji kena tepati... kalau tak tepati rasa mcm tak sedap hati je. lagipun awek 2 orang ni memang kalo gi mana-mana aku tumpang nenggek... so kali ni biarlah aku tunaikan janji aku...dari dulu lagi aku dah simpan niat dan dah janji nak belanje dia.

so pepagi aku dah chat ngan dia

"jgn lupa tghari ni"
"kul berapa nak gi"
"kul 12pm.... cam biasa aku nenggek ko tau.. "
"ko gilah mana-mana ikut selera ko aku ikut jer"

hahahaha last-last kami pergi Kenny Rogers.

bertahun aku tak jejak kaki ke KR ni... ada dlm 9 thn lepas kot... giler lama kan....

so menu dia memang sepatah haram aku tak tahu....

masa we all sampai Ampang tu.. cari-cari kedai... dah takde.. rupanya dah pindah ...mujur selang 3 kedai je.. kalo jauh... cancle gamaknya.. meleleh ler air liur anak si mama Aqilah ni...



depa 2 orang tu memang geng kamcing kat opis aku. yang lain memang aku jarang join sembang2.

so inilah menunya yg kami order... 1/4 jer...
memula si Mama Aqilah ni... nak order yg 1/2 ko...mujur tak jadi...
kalo tak...sapa nak habiskan.... kalo taklah... aku sumbat gak mulut dia bagi habis.... ahahakss...



ni yg kami order... tak sedap mana pun.. tapi oklah jugak... mujur ada kentang.. takdelah loya sgt...



air fruit punch with ais cream soda.. best air ni... ngan muffin ..



si kembar order air ni..apa tah namanya....



pastu order sup cendawan ni... ngan roti.. memang best roti dia.. cuma sup cendawan je tak best..

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, July 13, 2010
categories:

10 comments

  1. uit kak..
    tergoda tekak ku

     
  2. terliur saya...sedap tu KR..tp ayam dia skrg kecik compare ngan dulu2..

     
  3. wanie_cmi Says:
  4. waa...cedapnyer..lg cedap kalo owang banjer

     
  5. wanie_cmi Says:
  6. waa...cedapnyer..lg cedap kalo owang banjer

     
  7. a kl citizen Says:
  8. saya suka makan ayam KR, tapi mahal juga makanan di situ

     
  9. n.a.j Says:
  10. ain suka muffin KR!!! SODAP!!!

     
  11. ArELeEz Says:
  12. bestnye makan2!

    u've been awarded! sila amik award kat blog leez, ek! ;)

     
  13. hajarus Says:
  14. dah setahun rasenyer x g makan kat KR... sedapnyer.... terliur ni kak...

     
  15. Delimasari Says:
  16. sama lama xmkn KR

     
  17. Puteri Satu Says:
  18. tima kasih daun keladi.. naik pangkat belanja lah lagi..ahaks..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS