Aahahahksksks..... lawak ..lawak...

semalamkan.. aku kan...ronda-ronda kan.. pakai baju kurunggggggggg.....
merata jalan semalam.. aku jumpa 10 dalam 100 org yg pakai baju kurung ..kecuali masa aku gi kenduri kahwin tau.. yg lainnya nak jumpa sorang pun susah wehhh....

dalam kul 2 aku gi kenduri kahwin umah staff en hubby kat Cheras...
sure lah.. ramai yg pakai baju kurung... itu pun aku tgk ada gak yg tak pakai baju kurung atau kebaya.. hentam seluar je ko.... moden dah dunia sekarang kan....


pastu lepas gi kenduri kahwin aku gi JUSCO plak.. tgk wayang ....
pun nak tgk pompuan pakai baju kurung susah wehhh.... 3 jam aku duk sana aku baru jumpa 5 orang yg pakai baju kurung...

itu pun aku, adik ipar aku dan 3 minah lain yang ayu berbaju kurung...



pastu balik dari tgk wayang terus gi TESCO beli keperluan dapur...

langsung aku tak jumpa manusia yang berbaju kurung...





pastu balik dari TESCO aku terus gi pasar malam...ahahha.. masa ni sure lah.. aku tak jumpa yg pakai baju kurung.... semua simple-simple jer....
aku plak yg terover mcm baru balik dari pejabat..


camner tu....adakah.. trend berbaju kurung dah tak relevan lagi...

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, July 5, 2010
categories:

7 comments

  1. @e_da Says:
  2. kdg2 kan saya bawa baju spare kalau g kenduri.. lepas kenduri behenti mana2 tukar baju kemudian g mall pulak.. hihi mmg rasa janggal kan g shoping2 ari minggu pakai baju kurung

     
  3. hehhehe kita dulu masa lum preggy nak pakai buju kurung datang keja seminggu sekali pun susah...kurang minat pakai baju kurung...klu hari2 cuti berjalan tengok orang pakai baju kurung...mesti dah terlintas kat pikiran..orang nie mesti baru balik dari kenduri..heheheheh..typical thinking...

     
  4. same la dgn aku smlm, pegi pasar mlm pakai baju kurung, siap mkn durian tepi gerai tu dgn baju kurung...huhuhu...belasah ajer laaa, yg penting kita bahagia...

     
  5. sz | m.s.s Says:
  6. hehehe...sungguh wanita melayu terakhir kak!

     
  7. ye kot mcm dah xrelevan..tp sy ok jer kalu pakai bj kurung pg mana2 pun..tp yg pasti pg opis pakai bj kurung

     
  8. Delimasari Says:
  9. hehehe - janji selesa yer ina.....

     
  10. HaniMuslimah Says:
  11. pada saya lah kan..baju kurung menampakkan kesederhanaan,
    tak over sangat dan takle teruk sangat..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS