Aku memang peminat no 1 Tun..
memang dia idola aku....
apa saja citer dia aku mengikuti... pantang nampak muka dia,citer dia di akhbar, majalah, blog dll aku akan baca....
pada aku.. akal dia, pemikiran dia memang tinggi...
tgk jelah sewaktu dia ditemubual secara live di RTM tempoh hari tentang RMK-10..sanggup aku tak tukar siaran lain...
lupa terus nak tgk nyanyi-nyanyi ker... mega drama ker... apa ker...



Tun I Love u.... ecehhh.. tiba-tiba... tsk..tskk.stsk...
aku rasa kan...belum ada yg aku nampak ada ciri-ciri seperti kepimpinan Tun... cuma yg ada nampak mcm dah bunga-bunga sikit ialah PM kita sekarang... ada gak nampak mcm dia serius dan pandai berfikir seperti Tun...



Tahu tak korang.. aku pernah menangis sewaktu Siaran langsung Tun melepaskan jawatan sebagai PM.. masa tu aku yg terisak-isak menangis di rumah.... sanggup tu aku cuti.... masa tu hilang terus mood aku nak kejer....punyalah fanatik....

apapun... aku harap Tun dikurniakan allah kesihatan yg baik..amin.

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, July 16, 2010
categories:

1 Responses to Tun Dr Mahathir Mohamad

  1. dia memang bijak..harap2 pm skrg bijak mcm dia..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS