rasanya minggu ni blog aku sunyi sepi jer... takde citer baru, gambo baru, bukak-bukak dok citer sedih aku tu jer yg ado... takpelah... nak buat camner kan.. masa tak mengizinkan utk aku mengupdate blog...

la ni pun aku curi-curi update... kuatkan juga jari jemari aku ni utk menaip sebaris dua ayat utk korang.... kalo tak kang.. korang lupa plak blog diarihatiku ni.... actually minggu ni aku bz sikit.. walaupun batuk aku still tak baik lagi... tapi aku kena teruskan hidup..teruskan kejer..teruskan apa yg dirancangkan... so minggu ni aku berada di IPPTAR, Angkasapuri, Kuala Lumpur untuk handle Bengkel Pengacara Majlis... so far ok..alhamdulillah.. semuanya memberi kerjasama yg baik....

patutnya isnin lepas aku lapor diri tugas baru... tapi dah ada tugas yg dirancang awal so aku tangguh lapor diri.. lapor diri melalui telefon je dulu... maklum ngan bos... saya lapor diri by phone.. nanti lepas lepas kursus semua ni saya lapor diri ngadap bos ya.. ahahahsksksk... mujur bos aku faham.....

dan alhamdulillah... posting aku ditempat yg sama.. sbbnya tempat aku kejer ni ada kosong jawatan aku... bos lama aku naik pangkat so tempat dia diganti ngan aku... alhamdulillah.... syukur pada allah dipermudahkan urusan aku...

so nantilah later-later aku citer kisah posting aku tu yekk... la ni kena fokus kursus yg sedia ada ni dulu... tentang misi visi aku semenjak menjawat jawatan baru ni nanti aku story lain hari.... alah bagilah aku peluang nak citer misi visi aku kan... kalo PM ada misi visi dia so aku pun ada gak.... hikkk..hikkk....

alhamdulillah.. cita-cita dan impian aku nak jadi orang kanan bos aku yang sentiasa sibuk itu tercapai.. alahamdulillahhh... insyaallah aku akan lakukan yg terbaik demi Jabatan.... so ucapan khas utk member opis aku yg baca N3 aku ni.. Hazli, Khafi, Sanusi, Fifah, En Din, cc kob dan Hidayah... harap-harap korang boleh beri kerjsama pada saya utk sama-sama mentadbir Cawangan kita ke arah yang terbaik... jgn samakan saya dengan gaya atau corak pentadbiran terdahulu...beri peluang dan ruang utk saya menjayakan misi dan visi Jabatan kearah kakitangan yang kreatif dan pandai berfikir...

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, July 28, 2010
categories:

2 comments

  1. YanDarwisy Says:
  2. Alhamdulillah...rezeki menjelang Ramadhan! Congrates kak!

     
  3. semangat puasa

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS