Ohh..ooo.. lama sungguh tak update citer... keje ngalahkan Pengarah plak..
so utk citer pagi ni.. aku bz ngan majlis jamuan kat opis ni...
cek APC pun tak dapek lagi... tapi jamuan dah kena buat...
so ikutjelah.... kang org kata kodukut plak....

dah alang-alang buat we all meraikan sekali member-member yg dah berpindah pejabat... ada yg kat Balai Polis, ada yg kat Jabatan lain dan ada yg ikut suaminya ke Terengganu.. 4 orang semua...

aku tak tahu langsung menu per... yg aku tahu aku sponser satay kajang.....jap lagi kul 11.30 pagi nak gi amik.... ahahkss...

oklah itu je yg sempat aku update...
nak gi tolong they all masak-masak, potong-potong jap...

byeee... daaaa!!!!!!!!!!!!

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, July 2, 2010
categories:

2 comments

  1. sz | m.s.s Says:
  2. kakkkkk ku mahu satey kajang originalllll :p

     
  3. selamat menjamu selera

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS