"mak ina..uncle din.... jom balik kg.."

ok... 10hb mak ina ngan uncle balik kg...

"ala.. itu tak lama.. balik lama-lama...."

masa dia ckp mcm ni.. gelak semua orang... mana dia dapat ayat tu pun aku tak tahu... agaknya dia pun dapat rasa.. aku kalo balik kg mesti tak lama... sabtu balik kg ahad dah nak balik Kl semula... adohai.. adam...adam...

Adam pun dapat rasa gak ekkk.....

budak kecik 3 thn dapat rasa inikanlah mak aku.. sure dia pun dapat rasa anak dia balik sekejap-sekejap jer....

so apa lagi yang....

jom balik kg...

ok...ok.... sabtu 10hb Julai nanti honey jemput ayang kat PD habis kursus kita balik kg terus ya... tak pun honey datang sini jumaat tido semalam then balik kg ....

ok..... percaturan yg baik tu... ahahahkss....

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, June 29, 2010
categories:

7 comments

  1. apelagiii..slmt blk kg ye sis =)

     
  2. ~ Lady ell ~ Says:
  3. ada jugak balik,dari tk balik tu lagi tk patut..

     
  4. huhuhu....nak wat camane, mak ina dgn uncle din asyik sebooooookkkkk jer manjangggg....

     
  5. aNIe Says:
  6. Mak ina...arwah mak akak cakap...balik macam amik api...sekejap belum panas dah nak balik...abih nak buat camno...dah sibuk dgn kerja...

     
  7. SUZIE APAI Says:
  8. salam singgah.....nice blog...balik kmpung mmg syokkk

     
  9. n.a.j Says:
  10. hi..
    thanks datang blog ain...
    ain dah add your blog in my list..

    i like muar!!
    my hubby org muar...:)

     
  11. lily lotus Says:
  12. hehe..charming sungguh :)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS