Hari ni result PMR kuar..
so now aku dan En Hubby berada di Kg Tganu..
we all balik nak uruskan pertukaran sekolah adik dia...

Lepas ni nampaknya aku jaga anak yg dah besar...
tak tahulah apa nasib..

Mcm yg pernah we all citer dulu..
adik dia tak berapa menjadi..
so baik amik..
biar abang dia pantau sendiri adik dia tu...
sebelum ni duk kg takde siapa nak pantau...
so biaq pi abang dia pantau..
tak tahulah aku nak pantau camner...
kalau ikut abg dia tu... lembut bebenonya....
aku plak garang bebenonya...

So tgk jelah..
apa akan jadi pas ni...

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, December 24, 2009
categories:

2 comments

  1. eya Says:
  2. kite lihat hasilnye nnt...keh2

     
  3. ppb_ppkp Says:
  4. tunggu dah lihat akak..insyallah.semoga SIL akak lebih matang bila dok ngan akak n hubby

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS