Aku nak citer perihal azam hari ni.. bukan si azam anak pak lobai tu ekk... tapi azam thn baru daaaa......hari nie dah 1 Disember 2009... hanya tinggal lagi 30 hari saje nak masuk new year....2010....kejap jer masa berlalu....makin lanjutlah umur aku nanti.......dan makin besarlah aku......

Bile masuk tahun baru ni mulah org pasang azam...azam itulah.....azam nie lah...tapi adakah semua azam yg kita buat tu dh langsai ???....ada org yg azam nye sama je tiap²thn...termasuklah aku.....ada org tak kisah sgt psl azam...ada org...dah setengah thn br buat azam...dan ada orang gak.. yg tiap-taip thn azam tapi still tak tercapai... azam hanya tinggal azam jer...

Mcm² jenis org kan....tapi siyes aku nak war-warkan kat sini.. azam aku utk thn 2009 ni tak berjaya langsung............ thn 2008 semua azam aku berjaya.... nampaknya thn 2009 ni bukan thn aku gamaknya..........

Tapi takpelah.. utk thn 2010 nanti aku berazam nak capai apa yg aku azam pada thn 2009... insyaalahhh.......ceh wahhhh........... ayat tak ngalah tu.....ahaksss...

korang plak cam ner......... tercapai ker azam korang???????????

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, December 1, 2009
categories:

11 comments

  1. mama_umar Says:
  2. heheh,azamku thn depan nk tuka tmpt kije baru lah ;)

     
  3. Delimasari Says:
  4. bagus ada azam untuk d capai semoga berjaya yer INA..
    SIS sama aje.... masa22 yg dilalui...

     
  5. AZAM NK MINTA HUSBAND BLIKAN GELANG TNGN BULEH..HAHAHAHA...

     
  6. ALREADY CLICK UR MISTER POTATO ON 4.53PM 1/12/2009

     
  7. uji6june Says:
  8. saya tak berani ber"AZAM"
    sebab selalu "sangkot" ... huhuhu

     
  9. azam kita tiap2 thn nak kurus kan badan
    tp azam hanya tinggal azam
    ekekekeke

     
  10. wifenavy Says:
  11. Azam kita utk tahun depan dapat capai SKT je,.. ala kat dlm borang penilaian prestasi tu.. azam lain malas pikir.. bole ke cam tu???

     
  12. n.u.r.u.l Says:
  13. azam aku tahun ni tak nak wat hutang tp hampehhh...dapat gaji terus bayar utang...maknannyer azam aku x berjaya...

     
  14. LiAnA Says:
  15. adeh selalunya azam mende lain tp lain yg dapat... camno tu..
    kena ubah skit azam thn depan..

     
  16. FIESYAH Says:
  17. kene bekerja keras lagi utk azam tahun baru

    salam kenalan....

     
  18. hi sis ;)

    sy tiap2 thn ada azam..nak kurus nak kurus..tapi....sama gak chubby hihihih...2010 nak sambung lagi azam tu..tapi xtaula kalau azam akan bertukar jadi asam ke nanti hehe

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS