Lama dah tak citer kisah diet aku ekk....2 minggu berdiet ni.. rasa-rasa ada perubahan ker.... camner nak ada perubahan... kalo dah aku cuma kurangkan makan jer.. bukan berdiet sakan pun...

Semalam adalah minggu ketiga aku diet.. tapi berat badan aku mcm tu gak.. yang peliknya kan... kalau pepagi buta time lepas mandi masa aku nak gi keje tu berat aku time tu ialah ....kg.. tp kalau bila dah tghari.. atau ptg ker.. jadi la ....kg pulakkk.. camner tu?????????

so smlm saya kembali berdiet cara tidak mengambil nasi langsung...... pagi ni aku makan bihun goreng letak telur mata lembu dan timun sikit....mesti korang kata apa punya diet lah aku ni kan... berdiet tapi sakan makan plak.....korang ckplah apa pun... tapi pada aku.. aku kena makan berat gak pepagi.... sbb tghari aku tak makan dan malam plak aku hanya makan biskut cicah air kopi jer....

buat masa ni... kalau aku ikut cara diet mcm dalam jusmate 5 tu.. mau pengsan aku... so pelan-pelan kayuhlah kan..... mana boleh drastik....biar lambat asal selamat kan..... kalau nak cepat boleh.. tapi aku taknak ler kurus kecut.... aku kalo boleh nak ler kurus yg tak menggelebehhh....

naper aku kata gini.. sbb member opis aku ada yg kurus 3 minggu 5 kilo... tapi kurus dia kurus kecut.. muka pun cengkung.. eeee.... taknak ler aku gitu.... aku ni dah ler gemuk.. kalau kurus drastik mau jadi gitu gak.... tul tak????

So korang tunggu jelah ekkkk... akan aku khabarkan berita gumbira itu nanti... ahahksss....

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, December 2, 2009
categories:

9 comments

  1. salam...saya tak leh kalau tak makan nasik sehari....mau mengamuk perut nih....badan saya nih pun makin naik...huhuhuhu

     
  2. mun-e Says:
  3. kurus kecut? hehehe 1st time dgr :p

     
  4. illa Says:
  5. good luck k..

     
  6. lily lotus Says:
  7. huu..ly takleh tak jamah nasi sehari..teruskan usaha ;)

     
  8. ikiqzana Says:
  9. klu diet pastu wat senaman lg bagus. bila la kita plak nk diet ni. huhuhu

    semoga berjaya..

     
  10. PuteriSatu Says:
  11. weh sapa yang kurus kecut tu??? hiks

     
  12. FIESYAH Says:
  13. betul tu sarapan pg tu penting, t/ari ala kadar cukup air, mlm x mau mkn....he...he....aku pun x ikut...

    biras syah pun diet kow2 sampai kurus kecut, mcm tinggal tulang je muke cengkung dah nampak mcm org tua....itu pun die bleh ckp g yg die nampak gemuk...emmmm x tau lah....

     
  14. semalam kita baca blog ntah sapa ntah pon cakap macam tu..pagi timbang lain..dah tgh hari lain pulak..ahahah~ ha..blog ratna

     
  15. Faizah_Haris Says:
  16. good luck okay.....diet2 pun kene laa mkn...kalo takde tenaga camner nak membako kalori kan...:D

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS