Entah nape mood aku masak tinggi melambung...
ada je nak masak...
bak kata laki aku...
kena sampuk ke apa awk ni honey oiii...

lawak..lawak....



aku masak kari ayam..



dengan sayur taugeh goreng....

kan aku pernah kata dulu...
aku nak makan taugeh byk-byk...
ini kan salah satu usaha ke arah nak pregnant kan...

so menu aku wajib ada taugeh hari-hari....
muntah ijo aku makan taugeh... wekekeke.....
tapi best.. rangup... kurukkk.krukkk bunyinye bila makan....
syiooookkk gakkk....

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, May 24, 2010
categories:

10 comments

  1. Aleeya Says:
  2. kedua dua menu ni menyengattttt, ske togeh nehhh, tu kari ayam kcg bendi kan kak?fuhhh mabelessssssss best mkn waktu2 gini nehh

     
  3. FIESYAH Says:
  4. mkn kari ayam ni time nasi panas2...yummmyyy...

     
  5. kak mas Says:
  6. pergh.. kari ayam. lama tk makan. untuk kesuburan taugeh tu lebih elok kalau yg buat sndiri punya.

     
  7. sz | m.a.s.s Says:
  8. buat popia byk2 kak...kan pki tauge..hehehehe

     
  9. Ibuhani Says:
  10. hehehe....lepas ni buat kerabu taugeh dgn kerang pulak tau + kerisik + ikan bilis goreng.....:)

     
  11. Puteri Satu Says:
  12. Taugeh tu.. sila jangan masak lelama ye... nanti zat kurang... ahaks... lebih elok jika masukkan taugeh.. dan terus tutup api... krup krap tu lagi bagus.. ok.. huhuhu..

     
  13. sedapnya... meleleh air liur.. hehhe

     
  14. rATu kEBaYA Says:
  15. fuh.. kari ayam tu macam memangil je suruh join sekali.. hehehe

     
  16. @e_da Says:
  17. sedap plak tengok kari ayam.. lama tak masak lauk tu

     
  18. nadja Says:
  19. btul ker kak makan taugeh leh pregnant..?? pelik juga.. eh kak tapi jangan tertipu dengan taugeh tau.. ini bukan sayer nak tipu.. jangan makan taugeh besar tau dia disiram dengan air kencing untuk membesar.. yang kecik tuh tak per..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS