Waduhhhh... naik rebeh tangan aku sebelah ni....
byk betul aku rembat benda alah ni....



selalu aku beli Rm 10.00 jer...
kali ni terpengaruh plak beli sampai Rm 20.00
nafsu syaitan betul.....
ni semua gara-gara sayangkan laki...
kepala duk ingat laki suka yogurt dan vitagen ni...



agak-agak korang... para-para suami kat luar sana tu.. ingat tak bini dia????
eemmm.. kalo ada baguslahhh...
kalo laki aku.... ingat gak.. tapi dia akan call dulu sebelum beli....
sbb dia tahu bini dia cerewet bab makan dan minum ni...
ahahahksss.....



actually kat opis aku ni seminggu sekali ada org datang jual vitagen, yogurt, dan jus...
murah gak lahhh...
vitagen 3 bandle Rm 10.00
air jus 1 liter tu 3 botol Rm 10.00
dan yogurt plak 6 pcs Rm 10.00

so mcm aku.. aku beli campur-campur....jimat kan...
rega kat luar tak dapat weh mcm tu....



semua yg aku beli ni bernilai Rm 20.00..
amacam.. murah tak????

ada tak jual benda ni semua kat opis korang????

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, May 10, 2010
categories:

8 comments

  1. tak der punnnnnn.... semua hangkut dikedai ja.....saya anak2 suka vitegen...

     
  2. Cik Wanie Says:
  3. uish akk,
    murah tue,
    selalunya yougart tue satu jatuh rm 2.50 mcm tue,
    tue kira murah tue,
    huk huk huk huk....

     
  4. aNIe Says:
  5. Banyak tu...bertuah cik abang tu...hehehe

     
  6. murah..murah... sudah nak dapat jualan murang cenggitu..

     
  7. Nor Aishah Says:
  8. kat opis ada jual.. tapi hanya jual vitagen je.. yogurt n air jus 1 ltr tu takderlah pulak... murahnyer sume tu.. klu kat kedai lebih tu harganya..

     
  9. waaaa asal opis sy x mariii bnd nih.. ishhh try r buat... setiap senayan ke... jemahat ke...kt ikan bakar jln belammy tu...kompom sapu habisssssssss ar... adehhh

     
  10. H A i Z u M Says:
  11. office saya sebelah kilang F&N kat PJ tu, so..kadang2 tu ada lori dtg jual susu and yogurt yg lagi 1 bulan nak expire,2 minggu nak expired..harga mmg murah gile..jus yg 1 liter tu 2 kotak RM5 je..yogurt 4 RM5 je....tapi kadang2 je...

     
  12. salam,

    sy jual vitagen terus hantar ke rumah area Ampang/KL
    harga RM11.70/3pek (15 botol)*harga rm10/3pek dah xde.

    sesiapa berminat boleh email sy qeishazara2gmail.com

    tQ

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS