Hari ni sambung kursus lagi aku...
settle khamis lepas kat melaka..
balik opis jumaat settlekan untuk hari ni plak ..
kali ni Kursus Pengurusan Stress plak...

memang aku tunggu-tunggu kursus ni...
sbb aku nak belajar sekali bagaimana yg dikatakan pengurusan stress..
tumpang sekaki beb....

ikutkan memang sesak nafas aku.. memang padat jadual aku..
mujur kali ni kursus kat ipptar jer...
leh balik hari-hari kat umah...

aku kalo tak ada bantal busuk aku tu depan mata
tak senang beb...
kalo ada depan mata.. rasa tenteram skit....

dan satu lagi...
hari ni en hubby aku raptai konvo...
memula aku plan memang nak teman dia...
last-last aku lupa plak hari ni aku handle kursus kat IPPTAR..
so how?????
sah aku tgh stress ni...
sesuai sgt aku joint kursus ni...

oklah... kalo ada info baikkkk punyeeee..
boleh aku kongsi-kongsi kan yekkk...
ok ..chooowowwwww.....

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, May 17, 2010
categories:

3 comments

  1. rATu kEBaYA Says:
  2. nak join sekali boleh.. stress jugak ni.. hik..hik..

     
  3. rATu kEBaYA Says:
  4. opss.. lupa pulak.. anda ada wasiat yang perlu diambil di blog saya..

     
  5. atty's Says:
  6. jgn stress sgt tau ..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS