Acehhh...mentangpun tgh kursus stres...
asyik citer stres jer...

takpelah... benda yg baik harus diwar-warkan...
ye dakkk????

ok..ok.. bak mai aku nak habaq skit kat hang...
kalo korang agak-agak nak stres...
mcm ala-ala rasa nak ke arah stres...

amik pencil atau pen... lebih baik pensil le kan.....
amik kertas A4...
pastu melukislah apa yg patut....

apa yg ada di depan mata .. atau .. ada didalam imaginasi anda...
ianya akan membuatkan anda hilang stres tau...
itulah salah satu cara yg boleh menghilangkan stres..
selain daripada kita tarik nafas panjang-panjang..
then masa lepaskan tu... sebut.. Allah.. Allah.. Allahh...
sambil hembus nafas perlahan-lahan...

cubalah buat.. insyaallah berkesan...
dan kalo korang nak tgk hasil lukisan aku utk hilangkan stres..
esok ekkk...
but now.. aku tak bawak cable h/p..
kipochi betul... leh terlupa plak...
adohaiii....

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, May 20, 2010
categories:

8 comments

  1. haa..ieda pernah buat tapi masa belajar dulu la, memang conteng je, pastu lama2 baru sedar, eh, dh jadi lukisan, hehehe! :)

     
  2. eynda Says:
  3. Eynda selalu suruh anak2 melukis...sebab dari lukisan boleh tau apa perasaan diaorg masa tu...macam hannah kalau dia hepi2 dia lukis princess....kalau dia tengah tak seronok dia lukis gumpal2 pas tu cakap monster heheh...

     
  4. Superstar Says:
  5. setuju.. sbb saya pun suka melukis bila stress.. loves doodling!

     
  6. sz | m.a.s.s Says:
  7. kak ina, ku tambah stress bila lukisan2 tu dinding umah di lukis abstrak oleh budak2 kecik ni..hadoiii

     
  8. ibu_umairah Says:
  9. betull...betulll...setuju ngan akak!!!

     
  10. kak ina mail Says:
  11. Saya setuju.tapi tak pandai lukis.conteng-conteng je.

     
  12. @e_da Says:
  13. akak.. sy lebih rela melukis dr kena karang ayat buat surat.. pening kepalao den..

     
  14. ikiqzana Says:
  15. wah info yg bagus ni.. sib baik la minat melukis.

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS