Esok hari ibu...apa la yang aku nak belikan untuk mak aku sempena hari ibu ni...

tak tahu nak beli per.. sbb aku selalu belikan mak aku mcm-mcm...
mana jer aku pegi.. ada rezeki lebih.. aku teringatkan mak...

bestnya kalo mak dekat ngan aku sekarang...
tapi malangnya mak ada kat kg..
nak balik takleh.. sbb baru balik minggu lepas.. then kebetulan esok..
aku handle kursus kat melaka... tgklah camner.. wish je kot..
takpelah ..janji ingat kan.... sementara mak ada di dunia...

aku nak mak aku bahagia hingga ke akhir nyawa nya...
ku nak mak aku tersenyum sehingga bile-bila...aku tak mo mengecewakan hati mak aku...
aku tak mahu melihat mak aku menitiskan air mata kerana aku....

selagi mak ada di sisi, aku mahu membalas segala jasa beliau....
aku tidak mahu menjadi anak yang tidak mengenang budi dan melupakan segala pengorbanan yang mak aku lakukan untuk kami semua...

aku sayangkan mak aku selamanye hingga ke hujung nyawa..
kalo
mak ada salah ... sebagai anak tak patut rasanya kita menyimpan
dendam padanya...

issshhhk tak tahulah apa ada dalam perasaan anak.. jika ada memendam perasaan
tak puashati dengan mak... apatah lagi buang mak terus.. atau derhaka dengan mak...

kadang-kadang kita ingat diri kita betul....
tapi sebenarnya... walaupun kita betul ke ...salah ke....
kita kena minta ampun dengan mak... apatah lagi derhaka....
eee nauzubillahhhh....

Posted by Diarihatiku1976 on Saturday, May 8, 2010
categories:

4 comments

  1. MarlissaMusa Says:
  2. hi dear...happy mothers day..hihi..i pon tgh blur2..nk kasi apa la kat my mum..hehe :)

     
  3. aNIe Says:
  4. Selamat Hari ibu dari akak

     
  5. sz | m.a.s.s Says:
  6. dekat dah melaka ngan muo tu kak..singgah jap je... :)

     
  7. risanur Says:
  8. semua anak mahukan mak bahagia....risa pun sama gak...tapi tak tahu la kalau ada anak yang tidak berhati perut....

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS