Hari tu.. masa aku balik dari kursus..
hujan selebat-lebatnya...
dari Melaka sampailah ke rumah aku di Kajang...
dengan petir... kilat.. gurun semua ada....

balik je terus mandi-mandi.. sbb kepala sudah kena hujan...
pastu call en hubby beritahu dia dah sampai umah..
suruh dia balik awal.. hahahah dengki..dengki...

masa tu aku malas nak tido ke.. sbb aku takut terlepas tgk ending ADAMAYA...
episod akhir tu...
mana boleh tinggal...
kat hotel aku tak miss tgk citer ni...

mata ..sentiasa tgk jam.. tak sabar nak 6.30 petang...
nak bukak tv malas.. sbb dah tahu dah.. masa hujan ni..
buat letih je bukak tv..
ASTRO sure out...

then kul 6.00 petang.. hujan berhenti...
aku bukak ASTRO..
skali tu aku tgk ASTRO aku takde servis le plak.....
adohaiiii.. masa tu ler...dia nak problem...

call ASTRO... cam hampeh.. kena tunggu 48 jam baru ada tindakan...

mujur tv lama aku dalam bilik tu ada lagi,....
sesak-sesak dapatlah aku tgk gak....

semalam mood memasak memang outlah........
letih balik kursus... aku plan nak makan luar jer...
tue pun dah lepas habis adamaya ..
sedih tau ending dia...meleleh air mata ni... aleh-aleh kan...

bila tengok si adam tue...konon2nya..susah nak maafkan isteri dia..
lagi aku sedih.. menangis..hampeh jer...

habis je citer tu..
mandi-mandi.. sembahyang then gi makan....
en hubby aku.. pot..pet..pot..pet cakap mcm murai...
adik aku kata ..
abg din ni byk ckp plak hari ni...
sbb kak na ada ekk....selalu diam jer.....

hihihih... senyum simpul aku... aaauuuuwww........
dia rindu kat aku kot....
ahahaksss.......
luv u sayanggg........

Posted by Diarihatiku1976 on Saturday, May 15, 2010
categories:

2 comments

  1. ~ain Says:
  2. comel je ayat perenggan akhir tu.. hehhe

     
  3. nadja Says:
  4. ngeh ngeh adamaya tuh memang best time last episod.. heheeh tapi akak pun best juga... heheeh

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS