Esok mak aku, akak dan abang aku akan turun ke umah aku..
horrreeeyyyyyyy... aku happy..aku happy..aku happy...

ingatkan cuti-cuti aku nak balik kg..
tapi syukur abg aku plak nak turun amik barang niaga..
so dia bawak mak aku skali...



biasalah.. bila ramai org nak datang.. aku mulalah shopping barang dapur..
sebab sure nak masak sakan...
kalo tak biasanya aku masak simple-simple jer...

ini plak dgr family dari kg nak datang.. kena penuhkan apa yg patut...
kalo tak kang.. they all kata umah aku takde benda plak kang...



aku shopping tak menentu.. mana dan jer...
mana rasa nak pegi aku pegi...
kejap TESCO, GIANT, ECONSAVE, BILLION...
semua aku redahhhhhh...
janji apa yg aku nak ada....



hai... ape la agaknyer En Hubby aku tu tengok agaknyer ekkk???
hahaha... ape lagi tengah kusyuk dok tengok aiskrim potong tu...
eee bela bapak budak aku nih... asyik aiskrim jer dah...



tapikan.. aku kalo pegi econsave.. paling aku suka..
sayur-sayuran dan buah-buhan dia...
segar dan murah...harga plak berpatutan....



so esok mak aku datang aku nak masak apa ekk???
errrmmmmm... malam kang lah fikir... ahahaks.s...

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, May 27, 2010
categories:

9 comments

  1. @e_da Says:
  2. huh bestnya shopping.. kalau tau mak nak dtg mmg kena ready brg2 dapur kan kak...

     
  3. nadja Says:
  4. hah elok lah tuh sayer pun baru kejap tadi p beli barang.. tapi tak sempat nak amik gambar dah skang lappy tak elok.. :(

     
  5. SyaNa Says:
  6. brg dapor umah ku byk abis
    smlm elok nk mkn kicap plak abis
    cess potong btol

     
  7. sz | m.a.s.s Says:
  8. bestnya mak nak dtg...

     
  9. mrs.ecam Says:
  10. ouhhh sume org mmg sme ke...klu de fmily nk dtg br suping brg dapo...ekekekekek...nk buek camno kn mmg jnis x msk or msk simple2 jek...alaa kite kt umh bkn ramai sngt pong yg nk mkn kn....aku sndri salu men tapau2 jek...heeeeeee peace

     
  11. amiey lee Says:
  12. wah lama nya kita tak shopping barang dapur... asik masak simple2 aja

     
  13. rATu kEBaYA Says:
  14. seronok keluarga nak datang dari kampung..

     
  15. POSH76 Says:
  16. excitedkan kalu family nak dtg umah...mesti riuh rendah hehe

     
  17. Delimasari Says:
  18. sonok ramai kat umah INA yer

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS