Adus....minggu ni kepala aku miong skit...
semua ni disebabkan aku terganggu dengan ckp-ckp orang...
kejer aku tetap on..
tapi kepala aku duk mikir hal gitu..camner..kalo gini... camner plak...

Mood dilema aku sekarang ni....
tak tahu nak buat per....
takpelah.. aku anggap itu rezeki aku jelah...
apa pun aku terima....

walaupun pahit aku kena terima sbb aku dah sign sampai pencen...
so sedap atau tidak.. happy atau tidak...
aku kena terima....

apa yg aku risau dan fikirkan ialah...
oooppp.. aku takkan beritahu dulu perkhabaran ni...
sbb ianya sulit.......

dah confirm nanti aku beritahu ekk....
maafkan aku.....

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, May 27, 2010
categories:

8 comments

  1. Puteri Satu Says:
  2. pasal Anugerah dot-dot-dot tu ke...??? pedulik ler... itu dah rezeki ko... jangan lupa banjer aku.. ahaks..

     
  3. bspotgurl Says:
  4. okay, I maafkan
    tapi apakah perkhabaran itu yea..hihik

     
  5. Salam Perkenalan...

     
  6. Aleeya Says:
  7. lor nape ni kak..nak tau gak hehe..

     
  8. puteri.. bukan anugerah tu ler.. aitu dah tak sulit.. itu semua da tahu.. ini bab yg sulit ler...

     
  9. hajarus Says:
  10. wahhhh... xsabar nak tau apekah berita itu... & xsabar juga nak kongsi kegembiraan ngan akak... ;d

     
  11. rATu kEBaYA Says:
  12. apakah perkharan yang sulit itew... huhu.. tak sabar dah nak ta ni

     
  13. Delimasari Says:
  14. SIS pun xsabar nk tau berita sulit tu

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS