Fuh.. dah 3 hari ni tiba-tiba aku mcm nak muntah jer..
asal makan berunsur mee jer.. terus tekak mcm loya nak muntah..
nak kata ngandung.. tak mungkin kot...

tapi ada gak pernah aku terbaca..
satu info mengatakan.. kalo hormon badan ke arah untuk period..
tekak kita akan terasa loya-loya..
betul ke ekk....
korang ada pernah kena gitu???

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, May 19, 2010
categories:

16 comments

  1. LoVEaQshA Says:
  2. Erm betul tue kak,zura salu alami siptom cam2..
    2/3ari sblm peod tekak rs loya2 nk muntah,xsdp bdan tp mmg rs mual2 la elok selang shri dua peod..

     
  3. FIESYAH Says:
  4. buat mase ni x penah g lah kak! gandung ni pun syah x muntah2 cume hubby je yg bwk sistem2 tu...he..he..

     
  5. zee nazeri Says:
  6. Yup..setuju 100%.
    Mengkonpiuskan diri jap..padahal pastu..alah..

     
  7. SURIA AMANDA Says:
  8. Yer ker mcm tu..nak piyed Lisa rasa makin bernafsu nak makan ada la...pas tu nak mkn yg masam2 jer..cane tu?

     
  9. wekekeekeke... kira sah nak piyet ler ni tak lama lagi kan.. ahahakss

     
  10. salah makan kot kak, g la jumpe doktor :)

     
  11. ppb_ppkp Says:
  12. kak ina..jeng..jeng..fuh..fuh..aura..aura...dari perlis terus ke akak..heheheh..mudah2an..akak..dah delay ke?????cepat lat UPT...rezeki2..positif

    re:kak ina..dalam gambar ja besaq..hehehe..kat luaq besa jer...jer...

     
  13. Miss Nurul Says:
  14. xpun... mee tu yg byk chemical kot. tu yg muntah. gamaknya la.. huhu

     
  15. Ieja Says:
  16. setuju sgt2..sbb ieja kalau nak period siptom2 tu msti muncul...pas tu siap nk makan yg masam2...

     
  17. mrs.ecam Says:
  18. eh sme la mcm fiesyah.....sye xdek simptom2 nih sblm peot or sblm peknen....alhamdulillah...sume hubby yg rs simptom2nyer...hekhek

     
  19. Suliana Says:
  20. hope ada good news kak ina:-)

     
  21. Puteri Satu Says:
  22. aku hari2 rasa nak muntah minggu ni... huhuhu...layan ajela...

     
  23. rasp Says:
  24. i tak lah plak camtu...
    nak period lagik terasa nak ngap adalah...
    nak nak chocolate base food...
    cam ngidam gitu hehehehe

     
  25. Ntah la kak..
    kita kalau nak period, selera cam selera jin...ekekeke~

     
  26. DrSinga Says:
  27. mungkin gastrik tu...
    :)
    salam kenal...

     
  28. aNIe Says:
  29. Masuk angin kot...lagi pun orang kata mee ni angin...mungkin betol kot...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS