Fuh... baru la ni boleh buka blog kejap..dah seminggu tak buka..
minggu ni memang aku takde masa langsung nak melayari blog kawan-kawan...
takde pe pun yg aku update...

eeermmm .. bukan per...
ini semua disebabkan aku yg terlalu sibuk ngan ISO jabatan aku...
dan juga dengan temuduga aku...
yeee... temuduga.....

kebetulan,......bulan mei ni aku sarat dengan temuduga kenaikan pangkat...
4hb mei 2010 temuduga jawatan kanan...
dan 5hb Mei 2010 plak temuduga kumpulan B...
dugaan... cabaran....mcm-mcm perasaaan ada

yelah kebetulan ianya datang serentak...
tgklah nanti.. rezeki mana yang sangkut....
aku terima dengan redha.....
kalo takde rezeki aku pun aku terima dengan redha....
aku masih ingat madah yg aku pegang hingga kini...
yang pasti... tolong doakan aku yekk...
sekarang.. aku tengah bz ngan study...
study apa-apa tentang jabatan...
yelah.. aku ni.. buat kejer boleh..
tapi bila tanya bab jabatan kang hancusss.....

sembang lain boleh ler...
bab nak temuduga ni guruh semacam jer....
takpelah.. inysaallah adalah rezeki aku nanti kan...

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, May 3, 2010
categories:

9 comments

  1. sz | m.a.s.s Says:
  2. selamat maju jaya k ina! insyaAllah ada rezeki nnt tak ke mana...Allah maha adil lagi maha mengasihi :)

     
  3. aYu Says:
  4. wish u lucky sis..

     
  5. aNIe Says:
  6. Semoga ada yang sangkut...Insyaallah ada rezeki...

     
  7. saya doakan akak berjaya,
    insyaallah kalau dah rezeki akak tak kan kemana.

     
  8. ~ujicham~ Says:
  9. selamat maju jaya kak..

     
  10. LiAnA Says:
  11. good luck.. moga termakbul..amin

     
  12. zee nazeri Says:
  13. Good luck..InsyaAllah rezeki Pn. Ina

     
  14. Delimasari Says:
  15. semoga INA berjaya, SIS doakan....
    patut menyepi diri... rindu kat blog ni....

     
  16. nadja Says:
  17. wahhh dapat naik pangkat.. alhamdulillah...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS