Waaaaaaa.. ada bonus ke raya tahun ni... Mcm takde je... senyap je... lagipun pembentangan bajet bulan ni lewat ler.... adohai...

Korang jgn bising kalau aku sebut bonus raya..
sebab aku memang mengharap dapat bonus setiap tahun....
maklumlah gaji aku cenonit je..
kejer gomen kan... lain ler korang...
gaji besar....bonus pun besar...
setakat gomen dapat sebulan dah kecoh satu malaya...
tapi.. kalau bank ker... petronas ke... apa ker ..
beri 6 bulan bonus.. senyap je.. tak kecoh pun...

Haiii... mintak-mintaklahhhh ada bonussssssssss.....

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, September 4, 2009
categories:

12 comments

  1. PuteriSatu Says:
  2. aku aminkan doa ko tuh.... klu tak de bonus raya ni..cam tak meriah plak kan... yerla gaji kita cinonit kan... sian kita.... sob...sob...sob.. Abang najib tolonglah dengar rintihan kami yang berpendapatan rendah ni...ahaks...

     
  3. salam ...saya sokong 200%....hehehhe sama la gaji kita sejemput jer...kalau ada bonus leh la buat det raya sket.....tapi walaupun sikit kita tetap bersyukur kan.....alhamdulillahhhh...semoga allah lapangkan lagi rezeki kita semua...aminnn.

     
  4. Ibuhani Says:
  5. :) K.ANI PUN HARAP BONUS GAK.....sbb road tax n insurance keta mati pulak bulan ni

     
  6. Ernie Says:
  7. banyak-banyak berdoa...

     
  8. Mak Izz Says:
  9. kak, kwn sy keje kt pjbt PM. dia kata, bonus sblm raya xde. lps ry adala. tp xtaula kut2 last min PM ubah fikiran ke. sbb skrg pn rmi pihak yg gesa PM bg bonus. sy kalo x dpt bonus, duit ry nk sedekah thn ni sgtla limited. huhu.. cian kt bdk2.

     
  10. ahahaha~ kita pon ada dgr khabar angin sepoi2 bahasa bertiup memberitahu yg kita akan dapat bonus raya nih.. setakat ni mmg x pernah x dapat bonus time raya =p

    eh..akak ni cam tau² je last year kami dapat bonus 6 bulan..wakakakaka~

    pape pon, kita mendoakan akak pon dapat bonus ye raya nnt..AMIN!!!

     
  11. mummy_ayu Says:
  12. ayu pun aminkan jugak doa tu..amin!! minta minta sesamlah kita dapat bonus...

     
  13. weeda Says:
  14. macam tak der jer :(

     
  15. fiezaradzi Says:
  16. alhamdulillah lau dapt sebulan pun.. saya setengah bulan pun xde dapat...

     
  17. rasp Says:
  18. alhamdulillah sis kalo dpt tu....
    sapa tak nak bonus kan...
    i pun nak tapi apakan daya *uhuks* :)

     
  19. jgnlah ckp mcm tu..xsemestinya org keje swasta gajinya byk.Lag susah tau nak2 kalu keje ngan cha ya nun alif nie..mcm tempat sy..
    kene tgk jugak yg keje kilang ke ape lg kesian tau..kalu petronas tu xde hallah..nama pun syarikat minyak..
    at least gomen keje nya stabil n ade pembelaan...
    ini pendapat sy yer..just nk share jer.. tp kitaorg bonus biasanya raye cina itu pun tgk keuntungan com mcm mana...

     
  20. Mohd Fais Says:
  21. InsyaAllah ada bonus, cuma berapa banyak tak tahu ler..ini confirm oleh sumber dari sana jugak la..tak salah nextweek 10/09..selamat berbelanja =)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS