Minggu ni.. badan aku tak sihat.. demam.... maybe cuaca kot...
tapi... member-member aku semua kata aku ada isi....
suspend je,....
aku pun.. mcm tak reti-reti lagi yg aku pernah furst byk kali ngan benda-benda mcm ni...
aku pun gi beli pregnant test kat farmasi...
tapi sehingga kini..
aku still lum gunakan....
walaupun setiap hari ada je panggilan-panggilan sumbang yg aku terima
utk bertanyakan perkhabaran...
tapi..aku still belum terbuka hati nak check...
member-member aku sakan suruh check..
kot-kot mana tahu berkat aku makan pil ginseng tu...
adohaiii.... camner ni....
sebarang tanda takde....
cuma peyet tak kuar je... lain-lain takde....
eee.. aku tak mau kecewa lagiii...
apa yg harus aku lakukan...

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, September 10, 2009
categories:

17 comments

  1. salam...rezeki ada kalau berusaha...saya doakan semoga ada.....jangan putus asa kalau tak da....

     
  2. LoVEaQshA Says:
  3. salam kak..mn thu insyaalh rzeki akak ke bln mulia nie..try jer kak,n jgn lupa kabarkan news yer xksh sad@hapy..

     
  4. Yanmie Says:
  5. salam..

    takpe insyallah rezeki tu ada cuma antara cepat dan lambat aje...

     
  6. Ernie Says:
  7. InsyaAllah ade cumanya cepat @ lambat je... banyakkan berdoa kak... mudah2han dimakbulkan

     
  8. ~Atie+Farid~ Says:
  9. kak....insyaAllah...ade tu..mane tau rezeki ramadhan...akak check bile betul2 besedia ye kak...atie doakan 'ade isi' ...aminnnnn

     
  10. aRe_uDear Says:
  11. ermm.. test jer.. insyallah ader plak.. Rezki anak bebualn ramadhan nih.. ;)

     
  12. SyaNa Says:
  13. ala kak check je la
    atleast kalo btol bleh la akak jaga diri baik2
    dr tak check pastu kot termelasak ke kan

     
  14. ppb_ppkp Says:
  15. akak..test la..mana taw..rezki bulan ramadhan ni.
    imah doakan akak semoga ada rezki bulan ni..

     
  16. akak...cpt ar check kak...kalo ada...le berjaga2 drpd awal...kalo x da...le try lagik...kalo berhasil...nak jgk azie try kak....

     
  17. lidasyah Says:
  18. test jer la kak untuk kepuasan dan kebenaran.. kalau ada syukur alhamdulilah.. tp kalau sebaliknya.. redha dengan ketentuanNya dan terus berusaha...

     
  19. PuteriSatu Says:
  20. uiks....peknen ke weh? kalau ko peknen...alhamdulillah... aku doakan untuk ko... ye... cek ler cecepat... nanti dok tertanya2 lak mlm pun tak tido nanti..

     
  21. haahlah cek jelah...kalu rase lain mcm n peod dtg lambat..yelah tu..mana tau rezeki bln mulia ni...gud luck k

     
  22. rasp Says:
  23. kalo dah lebih dari 2 minggu tak dtg period tu, leh le check pepagi nanti...kot2 rezki ramadhan kan....

    neway, i doakan yg terbaik for u sis...

     
  24. antalya Says:
  25. fobia ek kak? insyaallah kali ni tak mengecewakan. check la. jgn biarkan camtu je tester tu.rugi beli hehe

     
  26. Mana lah tahu Rezeki Bulan Ramadan.... Amin...
    sy Doakan ada perkhabaran gembira tak lama lg... :)

     
  27. kakngah Says:
  28. sume dh sepakat suh cek.. buat je PT tu.. kalau tak.. sampai bila nak tertanya2 kn...

     
  29. kalau ko peknen...leh aku try jugak.....huhuhu...cek la cepattt.....mlm ni cek, aku tau sok ko kata...memang betul aku dah peknen...huhuhu....bestnyerrr kan.....

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS