Tak habis-habis azam nak kurus ekk.. kot mulut je kata nak kurus..
takpe..takpe... itu semua bisikan syaitannnn...
yg jeles nak tgk aku cantik seperti dulu...ahahahkkk....

hari ni member aku ajak gi Ampang Park... nak cuci gambar ..
murah katanya Rm 29.90 untuk 100 keping katanya..4R tu...
so niat dihati pun nak cucilah kan.. byk gambo yg aku amik tak bercuci...
sampai bila dok kat pendrive je kan...
kena gak masuk kat album....

dipendekkan citer...

tgh klik..klik..klik....
tup..tup....
makkkk aiii... bila aku nak jadi mcm ni balik ekkk....
kalau aku jadi gini...kembang agaknya hidung En Hubby ekk....
kalau tak caya tgk ni...
Gambar ni 6 thn lepas...



Masa ni tgh beli persiapan kahwin.. beli perfume kat sogo dan percuma photo ni...


masa ni gambar kahwin kat kedai cina jln ipoh..


samalah ni...


ni pun sama...


Amacam... mengamcam tak... tak sabar nak jadi mcm ni balik...

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, September 30, 2009
categories:

21 comments

  1. Faizah_Haris Says:
  2. hehehe cantekkk3.....wahhhh...malatoppp la masa tu kan....hehe

     
  3. lidasyah Says:
  4. wah cantiknya akak masa kawin dulu.. posting la gambar kawin kak.. teringin nk tgk..

     
  5. LoVEaQshA Says:
  6. wah akak santeknyer ms mudo2 dlu!!~
    suker tgk pict akak ms pki gaun tue..
    terserlah keayuanmu

     
  7. ~ain Says:
  8. halamak... cun seh.... patutlah cik abang sayang............ ain suka yang pakai gaun putih dan purple tu...yang kimono tu suka jugak.. ehhhhhhhhh.. semua laaa suka!!

     
  9. cantiklah..mcm artis....sy pun berazam nak kurus mcm dulu..entah bila entah...

     
  10. weeda Says:
  11. waaahh...sangat cantikkk! merasa la jugak pakai gown bagai...aku mmg gemuk dari dulu kak :(

     
  12. Delimasari Says:
  13. cantiknye - berazam le jd kurus semula

     
  14. Ibuhani Says:
  15. ada rupa Raja Azura :)

     
  16. cik mas Says:
  17. waaa.. gorgeous gitu.. masih muda belia kedua2nya :)

     
  18. shiemz Says:
  19. wahhh...terujer jap aku tgk.... huhuhu

     
  20. Izan Says:
  21. wah cantiknya akak masa dolu2... cepat kuruskan badan.. =) mesti lebih meletop... tp akak mmg cantik la..

     
  22. hahah.. terima kasih semua..coz puji aku melambung-lambung... memang aku nak kurus badan.. masalahnya... motivasi dan nafsu ni hahh... tak berjaya.... ada cara ke.. sebab tu akak posa ni gak.. akak rasa selain diet kena posa gak kot sepanjang thn..

     
  23. baru 6 thn dah gedempol ekkk... ini penangan pil hormonlah ni..

     
  24. SyaNa Says:
  25. ewahhh akak..
    santek la..mmg len sgt muke tu
    kak chaiyokkk kurus tau

     
  26. PuteriSatu Says:
  27. oit..penangan pil hormon ke penangan nasi lemak pepagi...ahaks....

     
  28. HappyIrfa Says:
  29. SIYES..CANTIKLAH.LAKI KO MUKA MACAM BUDAK2 YER..
    KUATKAN SEMANGAT,DAPATKAN BALIK POTONGAN CAM DULU.
    X SAMA PUN AT LEAST HAMPIR SAMA

     
  30. rasp Says:
  31. phewwwiiittt mmg berseri je pengantin tu *ihiks*
    i pun dok berangan nak kecilkan body nie...

     
  32. lily lotus Says:
  33. phewitttt

     
  34. Huhh..mmg psgan sejoli nih...tak kedip2 mata akak nengok.

     
  35. NuR Says:
  36. salam singgah..

    cantiknya..
    =)

     
  37. RaNiA Says:
  38. cantik la akak...dlm certain2 gambar tue laki akak nampak cam remaja2 gitu..hehehe...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS