ok.. ni citer minggu lepas.. jeles aku.. baca blog syana dia jumpa Erra Fazira..

So aku pun nak heboh gak satu melaya aku jumpa erra... hohohoho...... jgn mara syana......

Actually sabtu yg syana jumpa erra di Arianni tu aku rasa sebelum erra lancarkan butik Bonia kat Sogo kot..

Masa tu kebetulan aku gi sogo KL, mak datuk aiii.. punyalah ramai umat manusia kat situ... naik termutah aku.. tapi biasalah aku.. jadi tourist guide abang aku shopping.. so tahan jelah... semua floor penuh orang kecuali satu je kat bahagian lelaki... kureng orang .. agaknya lelaki tak reti shopping ke hapa ekk... yang lain.. fuhhh... penuhhh..

Nak bayar punyalah panjang..... letih tul kaki aku...

So masa nak kuar dari sogo tu aku nampak ada launching Butik Bonia kat Sogo.. ramai no reporter masa tu.... intai punya intai rupanya aku nampak artis pujaan ku.. siapa lagi kalau bukan Erra Fazira.....



Waaaaa..... seronoknya aku wehhhh.... dia senyum kat aku ko tahu takkkk.....

Oh manisnya... manisnya senyumanmu...................... ( mcm lagu elite plak)



Korang tahu tak... kulit dia aku rasa mcm mulus jer ko... tapi badan dia mcm tembam sikit.. maybe dalam majalah kita tgk dia dah edit kan... so kalau tgk real adalah tembam skit... tapi skittt je.. tak bykkk....

Apapun aku memang minat giler kat Erra fazira.... ahhahaksksks...

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, September 3, 2009
categories:

13 comments

  1. SyaNa Says:
  2. wooo aku lalu bonia ni
    aku rse aku jmp erra tu lps dia gi bonia kot
    sbb time aku lalu nk ke masjid india tu tgh ramai2 org kt situ
    pastu aku gi ariani tu da dlm kul 2 lebih..
    erra da settle kt bonia kot
    comel kan dia
    mulus jek

     
  3. ppb_ppkp Says:
  4. wah..bestnya dapat jumpa artis

     
  5. aRe_uDear Says:
  6. amboiii.. siap jumpa era tuh.. best2.. x amik gamba ngn dia ker hehee..

     
  7. Delimasari Says:
  8. nmpak gebu erra yerkkkk....

     
  9. weeda Says:
  10. era cantikkk :)

     
  11. Ernie Says:
  12. suka akak yer dapat jumpa erra... dapat salam tak?

     
  13. bspotgurl Says:
  14. Erra senyum kat u ekk.. wahhhhh syok lah..hihik

     
  15. YanDarwisy Says:
  16. Wah kalau dah suka, tembam skit kata langsing lagik.
    Kenyataannya Era memang cun kan?

     
  17. sma la kita akak..minat erra..cantikkan dia..

     
  18. M@L@ Says:
  19. seronok nyer awak dpt jumpa erra...

     
  20. lily lotus Says:
  21. nmpk gebukan dia..huhu

     
  22. wohohohoh best nyer bulih tengok dia kan....jelesnyerrr.

     
  23. hadohh.. dia senyum kat akak??? perghh...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS