Pejam celik..pejam celik... kejap je masa berlalu... lagi beberapa hari je lagi kita nak menyambut hari raya... cepat masa berlalu kan....

Dan tahun ni juga aku seperti biasa dah ready dengan duit-duit raya untuk semua family dan sedara mara....gambar kat atas tulah sampul duit raya aku...

Bajet aku untuk duit raya tak pernah kurang dan tak pernah lebih....setiap tahun mcm tu... bila ekk nak beri lebih... kalaulah aku kayo kan...aku nak beri lebih kat sedara mara aku.. org kampung aku ke kan... best ekk... ahahakss...

Tapi.. takpelah.. ada hikmah setiap apa yg berlaku... allah dah merancang dan mengatur perjalanan hidup kita... kalau apa yg allah dah aturkan dan rancangkan kita nak minta lebih... kenalah berdoa kan.. ye takk....

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, September 17, 2009
categories:

7 comments

  1. kakngah Says:
  2. ya betulll..... sykur dgn nikmat yg dah diberi..

     
  3. salam...det raya setakat yg termampu....

     
  4. ~Atie+Farid~ Says:
  5. kak...selamat ari raya aidilfitri..moga kedtgn syawal ni akan memberi seribu makna tuk akak n family.......

     
  6. Mrs LVoe Says:
  7. sha esok mlm baru nk start packing. aduhh kek lum buat lagi nie

     
  8. rasp Says:
  9. nak satu pek leh...hehehehehe..
    betul tu, bersyukur dgn apa yg diberi
    dan berbelanja dgn apa yg termampu kan...

     
  10. ~ujicham~ Says:
  11. selamat hari raya, maaf zahir n batin.

     
  12. IMCurtain Says:
  13. Selamat Hari Raya Aidifitri dan Selamat Bercuti dari IMCurtain.com . Berhati-hati di jalan raya.

    p/s: Kami ingin menjemput anda semua menyertai komuniti blogger kami di Malaysian Blogger Community

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS