Hihihihi... pepagi dan start citer sedih ekkk.... Ok korang ingat tak dalam N3 aku sebelum ni aku ada story pasal akak ipar aku yg kahwin dulu dan belum ada anak tu dah mengandung... ingat tak... kalau tak ingat korang bacalah link ni...

Masa aku sampai je kat umah masa raya tu.. aku tgk muka dia sedih je.. dengan pakai baju sejuk bagai... aku tadelah nak tanya apa.. tapi dalam hati ada gak berkata-kata... oh... agaknya membawa budak... kot manlah tahu kan.. muntah sampai lembik ke... demam ke...

Aku masuk je dalam umah.... tgh borak-borak tu uteh bukak citer... dia kata Hawa keguguran...terkejut aku... aku takdelah kata apa... cuma yg terkeluar kat mulut aku waktu tu... takpelah... cuba lagi.....

Nak ckp byk pun aku tak reti... sebab aku pun tgh usaha ni.... tapi yelah kan.... kuasa allah.... cuma pengajaran yang aku dapat dalam kes ni... kalau mengandung... jgn terlalu gembira.... jgn renyah-renyah... duduk rehat-rehat...kan....

Insyaallah allah maha adil... maybe ada hikmah setiap apa yg berlaku.....sama-samalah kita berdoa....

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, September 28, 2009
categories:

3 comments

  1. Ernie Says:
  2. kesiannya kak yer... takpela mungkin ade hikmah yang Allah letakkan diatas sesuatu kejadian

     
  3. sedihnya

     
  4. rasp Says:
  5. setiap kejadianNya pasti ada hikmahNya, insyaAllah...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS