korang tgk gambo kat atas huhahhh.. agak-agak apa ekk....
ok..ok..ok.. tak larat nak neka-neka ekk.. oklah aku bagitau....
Actually semalam aku dan En hubby gi TESCO Kajang.. coz En hubby aku nak cari jajan-jajan yg sesuai dibuat hamper raya...
Biasalah.. kalau korang nak tahu En hubby aku setiap tahun akan peruntukkan duit skit untuk beri hamper kat staff-staff dibawah dia... seeee...baik kan....

Kalau nak beli hamper dah ready made kat luar tu.. aku tak berapa nak mampu... so we all belijelahhh jajan-jajan yg ado dan we all bungkus sendiri... wakakkaaaa... jimat kan...

Korang bayangkan staff En Hubby aku ada 7 orang... kalau satu dah Rm 100 so kalau 7 orang dah berapa kan....

So baik buat sendiri jer... kan langkah penjimatan sekarang... wakakakak.. time nilah nak langkah penjimatan ekkk.... tang lain tak jimat plak....



So inilah hasilnya.... aku tak sempat nak bungkus-bungkus... just masukkan dalam paper bag je...



Doa dan harapan aku harap-harap rezeki aku bertambah.... amin....

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, September 16, 2009
categories:

7 comments

  1. Delimasari Says:
  2. bagus hubby ina yerkkk - wat hamper utk stafff
    company akak wat hamper untuk client nye saje
    kami putih mata tengok hamper hantar ke company lain..
    tapi utk kami ada bonus le....

     
  3. MRS. K Says:
  4. my oficer pon ada buat utk staf die

     
  5. kakngah Says:
  6. bos aku???
    huhuhu!! jgn kate hamper
    duit raya pun xdok...

     
  7. Mak Izz Says:
  8. kak, tiba2 teringin nk jd staf somi akak. best tuh dpt hamper.

    kakngah - samala kita. seposen pn x pernah dpt. elaun keraian ratus2 tiap2 bln tu masuk kocek dia je. huhu..

     
  9. cik mas Says:
  10. baiknya suami ina. mudah2an murah rezeki ye.. :)

     
  11. ~ujicham~ Says:
  12. untuk bukan staff mcm saya takde ke? hehehe.

     
  13. atty's Says:
  14. antor bangi hamper satu .

    selamat hari raya ..andai ade terguris perasaan..terkecil hati..harap dimaafkan ..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS