Alhamdulillah hari ni aku berjaya menawan nafsu... hari ni aku start puasa 6...
Insyaallah ...kalau diizinkan allah aku nak langsaikan puasa 6 ni...
Aku rasa masa nilah sesuai langsaikan.. sementara open house ataupun open office lum start...
Kalau dah start kang.. susah plak.. tak pegi kang.. orang kata sombong tak bercampur orang..
So time nilah sesuai aku rasa....

Dan hari ni gak en hubby ada meeting majlis raya kat kawasan Kepong/Batu.. so tinggallah aku keseorangan di rumah...
memula dia nak terus gi ngan aku skali ke meeting tu... tapi memandangkan aku puasa..
cancel.....
Balik umah.. aku masak nasi cepat-cepat... then masak lauk plak..
Simple je..
Aku masak sambal ikan then goreng telur skit... simple kan....
siap masak semua aku suruh en hubby makan dulu ..dia tak mau plak...
nak tunggu aku berbuka...
Aku ni suruh dia makan dulu.. kot-kot dia lewat nak gi meeting tu.... cian plak dia kejer malam-malam ..jauh-jauh..
lepas sembahyang magrib.. dia terus gi... tinggallah aku keseorangan dirumah...hohohohoh....
cedih.... bosan giler....
Mujurlah ada blog ni... leh gak aku habiskan masa dengan mengadap blog kawan-kawan...
Emmm... sampai bila ekk aku akan mcm ni....

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, September 29, 2009
categories:

6 comments

  1. Fiza's Says:
  2. bestnyer dpt posa 6........ good luck ye...

     
  3. Izan Says:
  4. selamat berpuasa 6.. saya pun pas ni nak ikut jejak langkah kak ina puasa 6 la. skang ni masih lagi kurang mood nak makan... so baik puasa kan???

     
  5. kakngah Says:
  6. aku lom stat lg poser 6. bendera merah daaa.. insyaallah.. nx week stat la..

     
  7. Joyah Sempoi Says:
  8. kiter nak puasa jugak..tp sejak BF ni mmg tak dapek la..puasa aritu pun ader terpaksa skip..hehehe

     
  9. Mak Izz Says:
  10. sy buat tiap2 thn (kecuali thn lps sbb preggy). tp sy x buat direct 6 hr berturut (x dpt tahan nafsu). sy posa sket2 tp cukupkan 6 hr dlm bulan syawal. posa 6 gak tu kan? *pstu posa qada' terganti terus. hohoho..

    *br posa 1 hr di bulan syawal. baki lg 5 hr, will coming next!

     
  11. Delimasari Says:
  12. sonok dpt berpuasa 6 yerkkkk

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS