hah.... cam ner?????
Dah cukup terseksakah jiwa raga korang??
terseksa sbb nunggu jawapan apakah gerangannya barang yang aku dapat dari poslaju tu ek.. atau pun korang malas nak mikir .. atau pun korang kata lantaklah peduli ape kan..... hahahaha..
biorla... aku mmg selalu syiok sendiri ...

ok..ok.. aku nak citer.. sebelum dapat parcel ni....
memulakan.. aku call poslaju suruh tukar alamat penghantaran.. suruh anto kat opis aku jer... senang skit kan.. dan alhamdulillah.. poslaju tu leh terima plak permintaan aku tu... layanan dia pun superbb bebb.... bagus..bagus... bagus....

So dia kata hari rabu nanti barang puan akan sampai...
aku pun nunggulah dengan riang ria..kembang kuncup hati aku... tak sbar nak tgk barang apakah itu....

Last2 hari rabu aku tgk barang tak sampai-sampai.. dipendekkan citer .. petang tu pos laju call aku... dia kata hello ini puan ina camar ker?
Aaarrhhh sudah... dalam hati ni mana dia tahu nickname aku ina camar?
aku yekanlahhh...
dia kata saya dah datang pejabat puan tapi they all kata takde nama ni kat opis puan... so cam ner ya... puan kat mana sebenarnya...
Loooorrrrrrrrrr... tergelak aku ko....

rupanya..... manalah barang nak sampai kalau dah guna nama ina camar....mana orang tahu nama aku ina camar....
ciannnkan.... jenuh agaknya abg poslaju tu merata alam cari aku... last-last aku call member kat KPK pesan kalau ada abg poslaju hantar barang nama ina camar sila terima .. itu akak punya aku kata gitu...
dan akhirnya aku pun terima benda ni...



Dari Zalila Abd Hamid, Ayer Baloi, Johor...
( mesti member blog aku kan... )

tq zalilahhhhhh... kalau korang nak tahu si zalilah ni duk jauh.. nunn di Jepun duknya... ingat gak dia pada aku ekk... tq..tq...

Inilah kelebihan menjadi blogger tegar ekkk... sampai ujung dunia ada member.. aaarrgghh pasannya aku,.....ahhaksks...

So.. korang nak tahu apakah didalamnya.....

jeng............jeng................jeng.................



hah nilah dia...
comei je kan....
nampaknya bertambah lagi koleksi aku...........

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, September 1, 2009
categories:

11 comments

  1. ppb_ppkp Says:
  2. kak ina camar..walaaaaa.imah baru taw nick akak.

     
  3. Ibuhani Says:
  4. pakai nama glamour hantar pos? kelakarlah ina ni!

     
  5. rasp Says:
  6. hehehehehe sib baik dpt gak parcel ni :)

     
  7. Ielaz Says:
  8. alahai kak..malu la guwe kak...bende kicik cinonet tu ... hihihihihihihi..sorry la kak tulis nama nick akak..sbb akak tulis mcm tu kat gift yg akak bg kat kite tu...hihihihihiihihi

     
  9. iedaLUVsham Says:
  10. yuhhuu kak ina camar, hehhe!! ok baru tau nick akak, kalo tak slalu ieda panggil akak "kak diari hati ku" hehhe!!! =)

     
  11. Delimasari Says:
  12. wuittt nama glamour ni
    leh panggil ina ke?

     
  13. Ernie Says:
  14. fulamak... glomer akak yer

     
  15. hihi oklah kalau korang nak tahu nama akak azlina
    nickname YM camarputih00
    skype pun camarputih00
    nickname kat comment ina camar

     
  16. atty's Says:
  17. itu lah untungnya .kan..ramai kawan..

     
  18. bspotgurl Says:
  19. bestnye dapat hadiah

     
  20. macam mana nak tukar alamat tu yer?

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS