Salam..

Hari ni tak nak cakap byk....tapi cam ner ekkk...
aku still nak cakap gak.......

Eeeerrrmmmmm..........kenapa la ada manusia yg bg keje last minute ekkkk......

mcm la aku ni tak de keje lain.

aku ni bukan suka buat keje last minute ni... aku seorang yg suka merancang ok....

hidup mesti ada perancangan... inikan pula kejer.....

kalo ye pun adhock.... be profesional lah kan....

paling sakit hati.. ada suara-suara sumbang... suara-suara longkang yang kata aku takde kejer... asyik dok ngadap FB, Blog dsbnya....

Hello....... jgn tuduh-tuduh ok....

kalau aku dok ngadap blog.. baik nuffnang aku mencanak naik...

kalau aku dok ngadap FB baik status aku sentiasa update....

Eeeee... tak kuasa aku layan org cam gini......

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, October 27, 2009
categories:

9 comments

  1. Delimasari Says:
  2. mcam22 org ni kan, xleh tengok org senang le ni...
    sabar dek ina...

     
  3. Ibuhani Says:
  4. THAT'S LIFE INA........x ramai yg suka tgk org senang atau happy....sabor jer ler :)

     
  5. itafukada Says:
  6. msti org2 itu ade pHd kan??
    perasaan hasad dengki..
    itu la jdnye.huhu..
    sabo je ler..~

     
  7. PuteriSatu Says:
  8. laa kat tempat ko pun ada jenis orang cenggitu ye...aku ingat tempat aku je ada...ahaks..

     
  9. Gieyana Says:
  10. buat bodo jer kak..don't bother apa yg org nk kata..:)

     
  11. fazemy Says:
  12. Abaikan org2 tu...saya pun ada ofismate mcm tu. SUruh dia layan internet gak tak minta, pastu salahkan kita katanya mengadap tenet 24jam. Grrrr

     
  13. ilLa Says:
  14. huhuhu..biaq pi la sama org mcm tuh...jg tepi kain org je!

     
  15. Kak Zue Says:
  16. Sabar jer laa

     
  17. Mak Izz Says:
  18. sabar kak. sbnrnya org yg komplen tu dia x reti blogging & facebooking. tu psl dia jeles. sbnrnya kita nih, eh bukan.. sbnrnya akak nih multitasking. wlupun rajin blogging & fb tp keje ttp jalan. sbr byk2 ye kak!

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS