Masa hari sabtu ri tu..kan.. aku ajak En hubby gi tgk wayang...
tgk promo kat TV macam best je citer PAPADOM tu..
alah citer yg menang masa Festival Filem yang lepas ni kat Sabah ...
ingat lagi takkk........


Entah nape mcm teringin je nak tgk..
Jengah blog member-member semua kata best...
Teruja lah plakkkk...

So sabtu tu we all pegi kat Jusco Balakong Cheras tu...
masa tu main terjah je... so tiket yg ado tu tinggal yg kul 6.45 petang je...
dgr 6.45 petang... terperanjat we all...
nak mati ker... maghrib kat dalam panggung wayang...
mati tercelik plak ....... dah le dosa byk.. nak menambah dosa lagi...aahahskss

So we all fikir-fikir... baik booking esok jelah..
amik je kul 4.20 petang... kul 6.00 dah kuar dah...


Hhhahahha.. sebelum masuk... harus posing dulu kan...
Masa ni.. aku mcm ceria je kan.. En hubby plak mcm tak puas hati je..
Nak tahu naper........
Sebab....
Dia nak tgk citer baru tajuk 2012...........
Tapi aku berkeras nak tolong industri filem Malaysia....
Seboleh-boleh PAPADOM... ahahahksss....


sempat lagi tu.. posing kat maskot chip munk...
masa ni.. En hubby aku layan je gelagat sengal isteri tercinta...


Fuuuhhh... puas dapat tgk filem ni... memang best giler....
boleh meleleh air mata aku laki bini...
part yg dalam pondok tukang kebun tu...memang menyayat hati tull....

Aku Suggest kan... mana-mana ada anak yg tak reti menghargai ibu bapa... wajib tgk citer ni...
memang tertusuk dalam sanubari...
pegilah tengok.... memang berbaloi-baloi......
Aku beri kredit 4 bintang pada filem ni....

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, October 13, 2009
categories:

7 comments

  1. ooiii...x mai2 kat kelas ni, rupanya sibuk wat tayangan papadom ko yerk...huhuhuhu....

     
  2. IDAK LER... aku bz ngan kursus siri akan datang... bz dok menalipon dan buat surat semua....

     
  3. rasp Says:
  4. uwaaaaaaaaaaa....me kena tunggu dvd lah sis..
    ada budak tecik, susah mau layan wayang :(

     
  5. ez Says:
  6. akak..bestkan cite ni..org menangis dan ketawa dibuatnye..

     
  7. Delimasari Says:
  8. klu mcam tu nak g tengok le.... tq fr yr info

     
  9. SyaNa Says:
  10. wahhh nk kena tgk neh

     
  11. Camarputih Says:
  12. uit... mcm knal je.. yg part papadom tue.. nt 2012 jgn lpe inform.. kite terjah panggung lagi..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS