korang tgk gambar raya aku semalam... kan....kan....
Korang pasan tak aksi terlampau aku...

Weh.. pasan ke tak... adohai.. korang ni...
ni hahh tgk aksi yang ni...



ada pasan apa-apa tak....
adohai ..malu mak nyahhhh....
mak nampak mcm ngandung 9.bulan 10 hari dah....memang tegang giler perut mak masa tu....

Lor meh aku shoot dekat skit... aku crop ekk.. bagi korang tgk jelas-jelas....



mcm tgh tungu detik-detik cemas nak bersalin dah...ahaahhsksks...
Takyah susah-suah aku nak letak bantal ke apa ke ekkk....
memang ori ler kan....
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................

menci aku.. naper baju aku jadi gitu ekk..
corak dia kott... ee taknak lagi aku beli fesyen baju ni....
corak dia membuat aku besar....
eeeeeeeeeeeee...menci.menci...

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, October 22, 2009
categories:

15 comments

  1. LoVEaQshA Says:
  2. Sbr kak,kiut la tue..
    Selagi kita rs nk mkn baik mkn jer kak,cm kna kawal jela kn..~!
    Apapun yg penting kita salu happy..

     
  3. hhehe..kelakar ler...
    cemana ler leh jadi cenggitew..
    agaknyer...design baju tu melintang kot..
    kalau menegak corak dia..nampak ler kurus...

     
  4. Delimasari Says:
  5. - BE HEPY -

     
  6. Aspalela Says:
  7. mgkn jenis baju lembut ye kak??
    tu sebab la nmpk jatuh baju tu bila tertonggeng sikit..

    apepon..manalah tau..pakai baju besar..nnt ade rezeki ye tak??

    mmm..sedap betol nmpk satey bersusun tuh!! perghhh!! ngences

     
  8. Mak Izz Says:
  9. tak nmpk mcm perut lah tu kak. sy tgk 2, 3 kali pn msh nmpk cm bj tu gelebeh ke depan, bkn perut akak yg tegang. lg satu, kain tu jenis nipis & ringan pastu akak pulak buat cutting kurung moden tu psl obvious nmpk bentuk bdn.

    akak manade gemok giler, chubby2 je. masih manis lagi. hehe..

     
  10. rasp Says:
  11. sbb u menyenget kedepan la, so baju tu jatuh kedepan, tu yg nampak cenggitu...
    apa2 pun yg penting, kita sihat and hepi :)

     
  12. illa Says:
  13. hahaha..kelakar tul la..mmg geram ek kalu amik pic kiter nmpak gemuks xpun buncit..aduiii hik

     
  14. hehehehe...lawak la akak ni...takpe, nxt time kena posing gaya lain plak..kikiki....syian baju raya tu...

     
  15. hehehehe.....merasa gak ko ade gambor tgh peknen...harus kena simpan tuuuu.....

     
  16. fazemy Says:
  17. Hahaha...takpe2..gambar camni leh hantar unt pertandingn mommy time pregnant kat blog ibu2. hehe.

    Heppining korg..syiok.

     
  18. PuteriSatu Says:
  19. ha gamboor yang ni la aku nak tengok tu...wakakkaka.

     
  20. Fiza's Says:
  21. rasanyer, cara akak posing tue kot... ala, x per la.. janji sihat kan..

     
  22. CuTeMiUt78 Says:
  23. eemmm mungkin baju tu lembut ya...jd bila pose camtu.. nampak gaya ibu2 ngandung.. eemmm takpe la.. insyallah satu hari nanti.. jd camtu gak.. insyallah

     
  24. Dee Says:
  25. a'ah..dee tgk pun cute je..baju kurung mmglah besar sket..kang ketat2 cam sarung nangka lak..

     
  26. kakngah Says:
  27. ko posing bongkok... tu psl special effect camtu...
    cer ko posing lentik maut...
    kompem tonggek vontot.. kehkehkeh!!!

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS