Errmmm... boringnya...
Ahad semalam aku takde aktiviti apa-apa...
dalam kul 6.00 petang cam tu .. En hubby aku ajak gi umah akak aku plak..

En hubby : Honey jom gi umah kak long tgk bola..
Aku : bola? pasukan mana main..
En hubby : Liverpool Vs MU...
Aku : lorr.. kan ke dah petang ni... esok kejer...
En hubby : alah kejap je.. main kul 9.55 mlm...kul 12.00 mlm habis...
Aku : makk aii.. lamanya .. kan esok kejer..
En hubby : alah..boleh lahhh...

cian plak aku tgk dia.. agaknya boring tahap gaban kot...

aku : oklah..oklah...

So aku pun malam tu gi umah akak aku.. maklumlah umah aku takde astro sport... aku amik yg basic je ...

sesambil tunggu perlawanan ...
Aku dok borak ngan akak aku..
Dia dok layan PSP...



kalau dia dapat PSP ni... memang sampai kong batery dia kejerkan... leka bebeno...

Dalam kul 10.00 cam tu.. mata aku dah start berpinau dah...
tapi gagah lagi..melayan si suami tgk bola...
Last-last... dah kul 10.30 gitu...
terus tumbang dah aku....
takleh nak layan dah... ahahahkss...



Dolu-dolu masa bujang... ecehhh.. semua boleh... En hubby minat bola..
kita pun minat gak...

Now... hampeh....

Bangun-bangun dah goal 2 rupanya Liverpool...

En hubby aku puas giler MU kalah.. dia kata buat per sokong pasukan yg dah mantap..
Pelik aku... layan jelah...

sambil gosok mata bangun naik keter balik umah plak...

Adohaiiii... mujur pagi ni senang bangun nak gi kejer...

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, October 26, 2009
categories:

8 comments

  1. Tgk bola ramai2 memang best. But I tak minat & time tidur kena jaga cukup2, latest by 9.30 malam!

     
  2. PuteriSatu Says:
  3. wah..gambar tido pun jadi ye..ahaks..

     
  4. lea Says:
  5. hehehe....
    bagus betu akak...
    penuhi permintaan suami...hik3

     
  6. illa Says:
  7. bagusnyer..istri mithali...nasib hubby sy xminat bola..dier minat giler badminton jerk haha..

     
  8. Camarputih Says:
  9. alahai.. ke kak ina kekenyangan makan masak lemak pisang n asam pedas pari.. hehehehehe...

     
  10. YanDarwisy Says:
  11. Hubby buat muka Mu kalah...nak buat mcm ner.

     
  12. Delimasari Says:
  13. kte pun temankan pakwe tengok bola
    pakwe frust MU kalah - kte sokong pasukan yg lemah huhuhu

     
  14. Mak Izz Says:
  15. hamboi kak, sape snap gambar tdo tu. kiutlah.. hehe. sy plg best sbb husband x minat bola. fuhhhhhhhhhh... (menarik nafas lega)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS