Wahhh... vangga...vangga....vangga...

Tajuknya mcm kelazzzz je kan.....


yg benonya... aku nak citerlah ngan korang perihal laki aku tercinta ni... elo.. bukan ngumpat ekkk....akan tetapi nak memuji je tau.... kalau ngumpat.. berdosa tau... tak suke akakkk...

hah... korang tgk ni .. gambo kat bawah ni...

Ada rupa YB tak....


nape aku kata gitu... coz.. nilah kejer laki aku tu.. lancar program... tutup program.... itu jelah...

potong reben je ekkk....

Program kena jalan.. kena anjurkan... kalau tak kang.. peruntukan kena tarik balik...


so baru-baru ni.. hari jumaat lepas... En hubby aku ada program Pesta Tanglung kat Kepong...

dia berilah peruntukan sikit.. utk buat program tu.. aktiviti kemasyarakatan....

Baik kan Kerajaan... byk duit kerajaan habis beri peruntukan ... tapi masih orang tak kenang budi lagi...



Ok .. merapu dah aku.. bukan tu yg aku nak citer.. aku nak habaq kat korang... bulan syawal.. patutnya majlis open house.. tapi En hubby tak habis-habis ngan kejer dia... cian kan...




Kalau dah namanya kejer.. aku sokong jelah... bila dah sokong.. aku pun kenalah korbankan masa gak kan..

Balik je dari kejer .. dengan aku skali kena gi kepong... sebab majlis start kul 8.00.. kalau balik umah confirm tak sempat...
Masa ni.. kembang kuncup hidung aku... bangga laki naik pentas.. beri ucapan... lepas tu orang tepuk... lepas tu sampaikan hadiah.. terasa plak diri ni datin... wakakkaka... ayat selenga.....




Masa ni.. masyarakat cina tgh sakan ngan pesta tanglung... they all ni berjalan berarak keliling taman perumahan dengan tanglung ni...



Lawo-lawo tanglung dia... pandai they all buat sendiri.... kreatif.... aku mcm nak amik je...



last sekali.. acara beri hadiah.. yelah kan.. tanglung paling kreatif kononnya..... yg benonya bukan apa pun majlis tu.. just nak masyarakat berkumpul jer... sesambil tu.. edarkanlah risalah.. rukun negara.. perpaduan... 1 malaysia... kiranya.. komunikasi lah kan....

sebab they all ni... bukan nak kalau panggil datang dengar ceramah.. so kenalah diselang selikan dengan benda-benda yg mcm ni... pandaikan en Hubby aku.. hahahha...

ehhh,.....ehhh... ni apa plak ni...

Sihat-sihat dok gelek atas pentas ni....

Lor ada jamuan raya plak rupanya....

muka ni lagi...

YB Dato' Baharudin rupanya....

errmmm... tak habis-habis lagi jadi YB en Hubby aku ni....

Masa ni hari Sabtu lepas... dia ada program raya plak kat Sentul... meriah sgt masa ni.. siap ada PENTARAMA lagi tu...

Korang tahu PENTARAMA tu per...

haha kalau nak tahu PENTARAMA tu satu unit kat HQ aku.. menyampaikan maklumat sambil berhibur...

jgn tak tahu... si zizie AF7.. yang sekarang masuk Fabulos cat tu kan ( tul ke spelling aku ni ) ... dolu-dolu... adalah artis PENTARAMA ni... ramai lagi tau yg jadi artis sebelum ni joint PENATARAMA...

Mcm Adlin Aman Ramli... An kumpulan WAYS...pemain gitar kumpulan SPIN.. sapa tu namanya.. lupa aku...

They all semua ni.. dicungkil bakatnya kat Pentarama lah.. lepas tu mencuba bakat jadi artis plak...

ok..ok... habis dah citer tu.. yg aku nak citer ni... bab En Hubby aku ler...

Program tak habis-habis... jadi YB tak habis-habis....

so malam tu.. aku jadi datin lagi... ahahhakss.....

la ni masa sumbangkan beras dan keperluan dapur kat fakir miskin dan ibu tunggal .. tak kira melayu, cina, india... janji miskin dan ibu tunggal ...tak pilih kaum tau...

bagus kan Kerajaan kita ....


la ni.. masa semua jawatankuasa dan Vip kena nyanyi lagu raya atas pentas... mana ekk En hubby aku... hohoho.. terselit plak dia kat tepi....

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, October 5, 2009
categories:

7 comments

  1. atty's Says:
  2. kan main bz lagi hah..

     
  3. Izan Says:
  4. tak lama lg jadi datin la kak ina yek.. =) amin...

     
  5. Mama Mya Says:
  6. selamat hari raya maaf zahir dan batin :)

     
  7. CuTeMiUt78 Says:
  8. wah... tak lama lagi dpt la tittle datin yg betul2... hik..hik..hik..

     
  9. IMCurtain Says:
  10. Salam semua,

    Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami.

    Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

    Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

    Malaysia Boleh!

     
  11. Delimasari Says:
  12. dpt gelaran DATIN nnti lg bertambah buzy

     
  13. Camarputih Says:
  14. kalah yb menteri wilayah.. perghhh

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS