Hahahaha... bulan ni gaji awal.. semalam dah dapat awal..... 2 bulan ni memang dapat awal je... coz sempena aidilfitri dan deepavali... baik kan kerajaan... memang bessstttt....

Tapi yg tak bestnya bila bulan depan ni gaji akan dapat pada 25 Nov 2009 lakkksss.... camno tu... lama tu.... melopong makcik nanti....

Tapi syukurlah... setiap kali dapat cepat.. setiap kali tulah aku akan bayar semua hutang-hutang bank aku... kiranya ikut time gajilah... kalau gaji dapat 2 kali.. 2 kali gaklah ahkakk gi bank bayar...

kalau sekali..sekali gaklah akak gi....

Tapi itu hutang wajib maaaa...... yg tak wajib..ada gak tergelincirnya .... ahahahksss....

So semalam ... lunas sudah semua hutang bank aku...

Memang aku beri kredit pada En hubby... coz ... bila gaji masuk je... petang tu gak .. dia settlekan semua hutang bank....

Keter, umah.. kad kredit... bil astro, bil api dan security guard...

Tapi bulan ni lebih skit budget.. coz nak kena bayo roadtax dan insurance....
ahkak cedihhhhh.......

takpe...takpe... alahhhh.. setahun skali je kan... lepas ni oklah...

korang plak cam ner.. dah settle ke hutang-hutang lepas raya ni?????

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, October 9, 2009
categories:

3 comments

  1. Delimasari Says:
  2. lom settle hutang2 yg ade....credit card melambai-lambai ni
    adeiiiii.........

     
  3. SyaNa Says:
  4. hutang ku takat bil2 jek..no credit card, kete umah laki bayar
    mmg lega..tu yg banyak lebihan duit nk makan best
    hahahhaaa

     
  5. Mak Izz Says:
  6. hutang separuh dh byr separuh lg tunggu hjg bulan tp dun wori, duit dh ketepi siap2. ikutkan sy xde bajet shopping bln ni tp smlm terbeli handbag pulak. kira halal jelah ek.

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS