Dah last-last raya ni... jabatan aku buat majlis gak utk staff jabatan... oklah... enjoy gak... makanan byk gak ler...

tapi takler semeriah mcm tahun-tahun lepas...
maklumlah tempat terhad...

So korang layan jelah gambo ni ekkk...

Antara menu yang disediakan

aku bersama iza
aku bersama En Mazlan, ayu, maznah, rozaini dan rizana..
4 sahabat masa memula duk opis lama... no 3 dah berkumpul semula si maznah je tak dapat pindah balik ke HQ.... cian ko maznah.........
aku dan member satu bahagian... yg depan tu PA Pengarah aku... cun kan....

aku dan group bhgn aku...
aku dan si Angelina Jolie... Opppsss.. bukan-bukan.. Revelino namanya...
Aku panggil dia Angelina Jolie coz dia suka amik gambar mulut mcm Angelina Jolie tu.. bibir tebal.. padahal tak pun... geli aku... seksilah tu kononn...
dia ni semua org kenal.. sbb kalau nak pindah.. sume call dia.. maklumlah jaga penempatan....
lupa plak.. nak ucap tahniah.. baru naik pangkat ke N32...
Tahinah En Rev.....

Si kembar and the gang...........
aku lagi ngan member PSM..........
ni member blogger..... si puteri 1, mak izz... rafflisia merah dan diarihatiku1976...........
layazzzzzzzzzzzzzzz..............
itujelah gambo-gambo aku............ mencik aku....
aku pakai baju ni nampak aku gumuzzzzzz...........

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, October 21, 2009
categories:

8 comments

  1. rasp Says:
  2. meriah tul majlis u...

     
  3. meriah nyer kak sambutan raya kat office akak

     
  4. Delimasari Says:
  5. enjoy bnyak pilihan makanan.........

     
  6. ~ujicham~ Says:
  7. banyak lah tu makanannya... agaknya tahun lepas cam mana plak yek.

     
  8. atty's Says:
  9. meriahnya majlis..

     
  10. lily lotus Says:
  11. sampai kesudah makan jerlah..hehe

     
  12. PuteriSatu Says:
  13. aku nak tengok gambar ko ngandung 9 bulan tuh aar.... naper ko tak tempek...wakakakka...

     
  14. Izan Says:
  15. tang satay tu yang tak tahan godaan tu. uhuhuhuhuhuhuhuh

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS