Open House... itu nama omputih.. kalau nama melayunya.. rumah terbuka...
Musim raya ni..mesti ramai yg buat open house..
tapi aku nak war-warkan kat sini..
yang aku tahun ni tak buat open house pun...

sapa nak datang dipersilakan..
tapi syaratnya.. kena beritahu dulu...
kalau tak.. korang minumjelah air teh ke kopi ke ...

Bukan per... yg benonya.. kuih raya aku dah habis.. dulu aku beli sikit...
sebelum ni aku memang beli byk... last-last..berkulat dalam balang kuih tu..
takde sapa yg datang... jiran tetangga pun tak datang...
La ni... setelah 3 tahun duk sini.. alhamdulillah...
jiran tetangga dah tahu erti hidup kejiranan gamaknya...
tu yang kuih cepat habis tu....

Tapi takpe... kalau korang nak datang umah aku...
call jer... aku confirm membanting tulang untuk korang....
masak untuk korang...
amacam.. suke tak...
Kalau suka meh datang umah aku kat kajang ekkk...

dan ..pada sesiapa yang buat open house hujung-hujung minggu...
nak jemput aku.. apa salahnya.. dialu-alukan....
merapatkan silatulrahim kan....
bak kata kartun wandepet... apa yg penting... kerjasama....
ahahahkssss....

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, October 1, 2009
categories:

14 comments

  1. oo...umah akak kajang ek...kajang mane? minggu dpn atie ke kajang beraya...leh la beraya...hehehehe

     
  2. kajang kat saujana impian.. call tau.. kalau nak datang..

     
  3. Yanmie Says:
  4. salam kak...alahai duk kajang ke? klu tau singgah umah akak hari tu..samalah yan pun xde buat opeh house kot thn nie, bkn apa x larat je rasanya..thn lepas tetamu sampai kul 2 pg..letih bangat sbb buat semua sensorang..hihi

    tp klu nk dtg tu dialu2kan...mcm yg akak kata kenalah bgtau kan..blh ler sediakan apa yg patut..

    klu lalu ke Klang nie...atau saje suka2 lalu..hihi..jemputlah dtg umah yea..

     
  5. sesiapa nak jemput datang.. silalah beri alamat dan no phone.. insyaalah akak datang..

     
  6. kajang dekat tak ngan bandar bkt mahkota kak?

     
  7. kakngah Says:
  8. geng.. jom serbu kajanggggg!!

     
  9. Delimasari Says:
  10. rase mcam nak g - leh ke?

     
  11. rasp Says:
  12. menu tu leh request tak muahahahahaha

     
  13. bukit mahkota jauh skit.. kajang berdekatan ngan tesco kajang.. sebelah highway grand saga.... sonang je tu... dipersilakan....
    kalau ada blogger duk area kajang... leh buat permohonan .. senang je.. sepanjang highway grand saga dan kajang silk ada signboard Saujana Impian...berdekatan ngan penjara kajang..

     
  14. @e_da Says:
  15. salam kak.. samala kita tak buat pun open house.. tahun lepas buat tak ramai pun dtg.. yerla baru pindah masa tu.. thn ni bila org tak buat depa tanya pulak.. hmm malas dah.. hihi

     
  16. illa Says:
  17. salam..nak gie jauh sesangat la plak..hehe

     
  18. CuTeMiUt78 Says:
  19. hik..hik...hik.. kita nak dtg gak blh...

    selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin

     
  20. Izan Says:
  21. umah saya jauh sgt la kak. kalau tak confirm saya dtg umah akak.. =)

     
  22. weeda Says:
  23. kak umah saya malam ni ada wat makan2 sket..jemput la datang..nak bagi alamat kat sini x berani plak letak add umah kat blog huhuhu...ada no tepon? emel ke :)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS