Halooooooooooooooo.............
Ina camar disini.....
Dok bz lagi kaaaaa...
Haahhahah...........
Aceh... sombong ekk.. orang tgh live dari IPPTAR...
Takde blakberry pun boleh live tau...
kelaaazzzzzzzzzzzzzzzz.......................

Kalau dah nama blogger tegar.. tetap tegar kan.. kat mana-mana pun still nak cari line tenet.... usaha tu... gigih....

Actually .. aku sekarang still kat IPPTAR.. handle kursus.. Jumaat ni settle lah kursus aku ni... tadi aktiviti kursus dan bergambar beramai-ramai bersama Datuk Pengarah IPPTAR... ( sorry ekk.. gambo takdakkk... cable hp tak bawak.. )

So hari ni semua ok.. berjalan lancar... semalam jelah.. ada angin skit satu badan aku sebab dah kul 8.30 pagi peserta still takde..
Dah beri hostel pun meragam.. dok terhegeh-hegeh masuk kelas...
Kena warning ngan aku.. akak urusetia yg tegas ni..

Last-last..hari ni.. ok plak.. 7.45 dah masuk kelas.. kul 8.00 pagi aku ceramah skit... then 8.30 pagi penceramah masuk aku on kursus mcm biasa.....

Semalam aku happy sesangat....
Sbb.. semalam tiba-tiba En Hubby sms tanya balik kul berapa...
aku jawab 5.30 ptang...
Dia kata nak amik aku kat IPPTAR...
Waduhhh.. syukur sgt.... aku dari pagi dah fikir.. habislah aku petang nanti kena balik naik komuter sampai Stesen Bandaraya then amik LRT ke Stesen Pudu plak ke opis hubby...

Last-last... sukeeeeeeeeeeeeee aku En Hubby nak amik....syukur...syukur...

oklahh... stop dulu ekkk... aku nak masuk kursus dah ni.. dah dekat 2.30 petang dah...

Oklah... bye.....

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, October 20, 2009
categories:

4 comments

  1. Mak Izz Says:
  2. Akak handle kursus apa tu? sy x cukup lg kursus 7 hari thn ni. Lain kali upkan lah nm sy ek. Sedey tau.. (staf gunasama asik dipinggirkan oleh kem/jab) Tp kan kak, sy apply kursus kt INTAN pn tak dapat gak. Sedeynyer.. muka sy ni muka x perlu g kursus ke?

     
  3. ada blackberry syok oh

     
  4. RiEz Says:
  5. akak kursus ker handle kursus...huhu...thank u akak antara blogger yang selalau melawat saya =) saya doakan akak pon murah rezeki =) amin...

     
  6. Delimasari Says:
  7. ada kursus kat luar bestnya

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS