Ok....sapa orang muo... angkat tangan..........

mana....tak nampak pun tangannya..............

Ahahhakss............... gurau je....

Fuhhh... petang-petang ni.. kalau pekena kopi sedap ekkkk...
Sebut bab kopi ni.. aku nak story skit.....

kalau aku balik muo kan.. aku mesti dan wajib beli kopi 434 ni... kopi asli dikisar dan dikilangkan di muar, johor....

dia nyer aroma... perrhhh.... wangiiii........... teruja nak minum.....

Dolu-dolu... dia kisar kat kedai tu dan kalau nak beli kena timbang kilo...

la ni dah moden dah.. dia siap pek kan.. senang kalau nak buat air kopi ni.. takyah tapis-tapis bagai.. terus je masuk kat cawan atau teko...



tapi tulah... kopi ni takde jual dia mana-mana .. hanya di MUAR, JOHOR sahaja tau... produk eksklusif dari MUAR....

Kalau pegi Bandar Baru Bangi Selangor... si Ezzah Aziz Fauzy.. staff TV3 tu.. dah buka kopitian kat bangi tu.. dia guna kopi ni...

Supppeerrbbbb beb.....

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, October 12, 2009
categories:

5 comments

  1. ~ain Says:
  2. kopi buat kita segar sikit kan petang2 ni.. mata pun dah mengantuk pasal makan byk waktu lunch.. hehe

     
  3. Delimasari Says:
  4. adei - harini terover makan kengkawan...
    perut senak....... campur mata kuyu
    klu minum kopi ni - agak2 mata jd segar ke?

     
  5. rasp Says:
  6. me pun suka minum kopi 434 nie sis...
    tapikan ekceli kopi nie senang gak i nak beli kat kl nie...
    kat area umah i, ada 2 kedai mini market ada jual kopi nie..
    takde lah susah nak kena tuju ke muar sis...
    tapi kedai dia kat muo skang nie dah kelazzz kan sis...
    tak lah cam dolu2 kedai apek biasa je :)

     
  7. hehehe post mai sebungkuih .....

     
  8. OO ADA EKK KAT KL.. KAT MANA EKK... AKAK SUSAH BENO NAK DAPAT KAT KL DAN SELANGOR NI...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS